Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu adam daha ne kadar söyleyecek türkiyede TS den baska takimda oynamam diye ....[img]smileys/smiley7.gif[/img]

bu sene mutlaka gitmeli ve gidecekte çünkü sürekli bunu dile getiriyor kafasinda trabzonu bitirmis artik bize faydali olabilecegini düsünmüyorum

Basarilarini alkislamak dilegiyle [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
    Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
    BMN Tsira TRABZON

Yorum

kaç senelik bi futbolculuk yasantin kaldi fatih. parayami ihtiyacin var fatih. kazanacagini zaten kazanmadinmi fatih. aldigin parayi konusmak bize düsmez elbette yakisikta almaz ama neden fener??

Hakan Sükürü Bülent Korkmazi ergüb Penbe yi vs.. örnek alamadinmi fatih. Bu saydigim isimler 100 yil sonra bile Galatasaraylilar diye anilacaklar. Ama egerki sen gerçekten fenerbahçeye gidersen 2 sene oynarsin sonra ogün abdullah gibi unutulur gidersin. ama Trabzonspor da kalirsan yada gerçekten sadece avrupaya transfer olursan hayatin boyunca Trabzonsporlu fatih olarak anilirsin. bunlari iyi hesap etmek gerek. ki biz seni gerçekten bagrimiza bastik. sen bizim istanbula karsi haykirisimizin ön saflarinda yer aldin . eger fenere gitmek gibi bi hata yaparsan demekki hiç birseyin degeri yokmus. asil olan TRABZONSPOR.!!
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

''..........Samsunspor'un golcü futbolcu Serkan Aykut, sözlesmesi bittigi için birçok takimdan teklif aldigini, ancak Samsunspor'u Süper Lig'e çikartmadan takimdan ayrilmayacagini kaydetti.''

Kaynak:IHA

Bir yanda Samsunspor kaptaninin bu sözleribir yanda bizim büyük kaptanin bejeke maçi sonundaki beyanati.

Ayni seyleri yasasaydi Serkan neler söylerdi bilemiyorum.Ama bildigim birsey varsa Trabzospor taraftari kaptanini bas taci etmistir,farkli bir sekilde sahiplenmistir,en azindan büyük çogunlugu böyledir.Umarim talihsiz açiklamalari kötü geçirilen bir sezon ve yil boyunca yasadigi olumsuzluklara maç sonu yorgunlugu eklenince kerhen söylenmis sözler olsun.Aksi takdirde bu sene takimda kalmasi gerçekten zararverecek.Hem kendisine hemde takima...
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

bu takima inanmayan formasinin ona hava kattigini degilde yük oldugunu düsünen herkes gitsin.

Fatihde böyle düsünüyorsa oda gidebilir.

Trabzonspor herkesten büyüktür.
          Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

İlk olarak smertkan tarafından gönderildi

bu takima inanmayan formasinin ona hava kattigini degilde yük oldugunu düsünen herkes gitsin.

Fatihde böyle düsünüyorsa oda gidebilir.

Trabzonspor herkesten büyüktür.
            Bukadar
            Trabzon Herkesten Büyüktür
            Anti-Istanbul diyoruz Fatih istanbula giderse anti Fatihde oluruz

Yorum

FATIH TEKKE TRABZONSPORLUDUR,TRABZONSPORLU KALACAK...

BENCE BUNU KONUSMAMIZA GEREK BILE YOK.TÜM TRABZONLULAR FATIHIN NE OLURSA OLSUN ISTANBUL TAKIMLARINA GITMEYECEGINI BILMELI...

SIZCE F.TEKKE BÖYLE BISEY YAPARMI...?BENCE AKLININ UCUNDAN BILE GEÇIRMEMISTIR...VE BU OLANLARDAN HABERI BILE YOKTUR BENCE.

SEVGILI TRABZONSPORLU ARKADASLARIM;LÜTFEN SIZLERDE INANMAYIN BÖYLE SEYLERE...

SAYGILARIMLA...

Yorum

Fatih, Istanbul'a gitmez. Bu konu için ne kendinizi üzün, ne de fazla da düsüncelere dalmayin.

Fatih, son 3 sezondur hep bir yerlere gidiyor. Bjk maçindan sonra yaptigi açiklamalarda, ruhsal yönden ne kadar yoruldugunu gösteriyor. Kaldigi takdirde, Trabzonspor'a ne kadar faydali olur bilemiyorum. Bu sartlarda, Avrupa'ya iyi bir transfer ücretiyle gitmesinde yarar vardir.

Fatih, çok iyi bir futbolcu. Bu yil istanbuldaki fb. maçinda ikinci golü attiktan sonra, tribünlere kosusu hala gözümün önünde. Iste bu kadar da Trabzonspor'ludur. Gitmek istiyorsa Avrupaya gitmelidir. Bize de düsen, avuçlarimiz patlarcasina Kralimizi alkislamak olmali.

Basarili olabilir mi Avrupa'da? Bu nokta tartisilir. Bu çalisma temposuyla, bu fiziki gücüyle isi gerçekten zor. Suanki haliyle giderse, seneye geri dönmesi kuvvetle muhtemeldir.

Yorum

Evet bence de fbye hayatta gitmez.Bunu yapacagina inanmiyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

artik gitsin yolu acik olsun zamani geldi bir sene daha beklersegik daha hem ts kayibeder hende o o 30 yasina geldi diye ts de bonservissiz yollamaya mecbur kaldigi icin yolun acik olsun büyük kaptan
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Avrupa'ya elbette gidebilir. Ama baska bir Türk takimina gitmemeli. Böyle birsey yaparsa, bugüne kadar söyledikleri ile çelisir Fatih Tekke. Bugüne kadar "gitmek" kelimesini hep Avrupa için kullandi, fikri degisti mi bilmiyorum.

Bir de yeri gelmisken vurgulamak istedigim bir konu var. Bu her transfer döneminde veya her olumsuz kosulda ortaya çikar. Bir oyuncu ile ilgili biraz sorun oldu mu, hemen "Istedigi yere gitsin, bizi istemeyeni biz de istemeyiz, kimse TS'dan büyük degildir" gibi ifadeler kullaniriz. Evet öyledir de her defasinda böyle yaparsak takimda oyuncu kalmaz. Oyuncular hata yapabilir, yanlis ifadeler kullanabilir. Ama en ufak birseyde onlari silip atamazsiniz. Silip atilacak durumlarda olabilir elbette ama bu her olayda geçerli olmaz. Kisacasi genelde transfer döneminde böyle olaylar hep olur, daha sakin olmamiz gerekir.

ÖZetle Avrupa'dan iyi bir teklif varsa gitsin FatihTekke. Ama yurt içinde bir takima gitmesi için bir sebep göremiyorum,.
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

HELAL BE METEHAN WALLA ÇOK DOGRU SÖYLEDIN...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

YURTDISI OLABILIR,AMA YURTIÇI ASLA[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Gitmek istiyorsa gitsinde böyle konusarak biz göndermeyelim adami [img]smileys/smiley18.gif[/img]
                          Asil renkler Bordo mavi

Yorum

Fatih, bence, oyle bulunmaz bir futbolcu degil. Yerine adam koyulabilir. Bizim kadromuzda Szymek ve Yattara haric hepsi gidebilir. Hicbiri oyle ender bulunan futbolcu degil. Fatih benim gozumden Avrupa lafi etmeye basladigi gunden beri dustu. Adam olsun diye altaya antepe yollandi. Donunce biraz adam olmus goruntusu verdi suan yine bir taraflari oynamaya basladi.

Bugun Ergun Ata hocanin yazisi var. Ve bu konuyada el atmis herkesin okumasini tavsiye ederim:

tikla

"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

Fatih, bence, oyle bulunmaz bir futbolcu degil. Yerine adam
                              koyulabilir. Bizim kadromuzda Szymek ve Yattara haric hepsi gidebilir.
                              Hicbiri oyle ender bulunan futbolcu degil. Fatih benim gozumden Avrupa
                              lafi etmeye basladigi gunden beri dustu. Adam olsun diye altaya antepe
                              yollandi. Donunce biraz adam olmus goruntusu verdi suan yine bir
                              taraflari oynamaya basladi.

Bugun Ergun Ata hocanin yazisi var. Ve bu konuyada el atmis herkesin okumasini tavsiye ederim:

tikla

Hele hele su haber dogruysa. hemen gitsin diyorum:

tikla

olmaz demeyin. Gokdeniz icinde olmaz diyorduk bir zamanlar ama simdi biliyoruzki o zamanlar imza atmisti Fenere.
                              "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

arkadaslar fatih tekke konusunda fenerle anlasildigi ve yeni sezonda artik fenerbahçe için oynayacagi haberleri dolasiyor...

eger böyle bisey gerçeklesirse ben bu takimi birakirim...

yorumlarinizi bekliyorum

...

Yorum

Çalışıyor...
                                X