gön|ümüzüm kardes takimi barce|ona hakkindaki herseyi burada tartisiy0ruz an|atiy0ruz!...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İspanya | La Liga
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Etiketler: Yok
- Sabit
- Alıntı
-
donvitoOFleone
Gönlümüzün takimi Barcelona... [img]smileys/smiley32.gif[/img]iste bu . bu baslik güzel olmus... [img]smileys/smiley32.gif[/img]resim falan da koyalim. Eskiden bi koemanlari vardi. çocuktum o zamanlar zar zor hatirliyom ama aglari delerdi be . hamiden iyi olmasin.
ah o renkler.. o renkler hiçbir zaman yenilmemeli...
Barcelonayla Trabzonsporumuz kaç defa karsilasti ?
ben bitek 1 - 0 lik ve 7 -2 maçlari biliyorum
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
donvitoOFleone
-
<TABLE height=150 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=576>
<T>
<TR>
<TD vAlign=center align=middle width=167>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#000000></TD>
<TD bgColor=#807b8d rowSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#807b8d></TD></TR></T></TABLE>
</TD>
<TD width=9></TD></TR></T></TABLE>
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
eto'o [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
messi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
deco[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ronaldinhio[img]smileys/smiley32.gif[/img]...bide o muhtesem RENKLERI[img]smileys/smiley20.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
- Alıntı
Yorum
-
ya su dik tribünlerde nasil oturuyorlar ya.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
adamlar nasil maci izliolar en tepeden ya ha helikopterden izlemisin ya ordan bide barceloenanin taraftar sitesi bilen varmi ordan bir bakalim ene yaparlar???imiler...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
- Alıntı
Yorum
Yorum