Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok Fatih de Mustafa da unutulmaz tabii ama bunlar birbirlerini daha bir güzel iğneliyorlar.

Selman'ım evde uğraşmaktan forumda veremiyorum ağzının payını.Merak etme evde gerekli mücadeleyi veriyorum.En son Barca maçında dakikalar 80' leri gösterdiğinde neler olduğunu hemşona sorabilirsin.
    Colmandante

Yorum

• La nedir sizin avatarlar hep aynıKarıştırıyorum mesajları okurken değişin bakıyımççç

Benimle mücadele edemezsin senİster evde olsun ister forumda ben her zaman haklıyımHala Madrid işte o kadar
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        La nedir sizin avatarlar hep aynıKarıştırıyorum mesajları okurken değişin bakıyımççç

Benimle mücadele edemezsin senİster evde olsun ister forumda ben her zaman haklıyımHala Madrid işte o kadar

Ne rövanş mıçççççç
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

La nedir sizin avatarlar hep aynıKarıştırıyorum mesajları okurken değişin bakıyımççç

Hala, teyze anlamam Viva Barçaççç

Bu arada İbra Inter'i rahat yeneceğimizi çünkü arada kalite farkının olduğunu söylemiş.İbra sana neler hatırlatıyor Özgecim.
          Colmandante

Yorum

Hakikaten yahu geçen de Sinan'a Selman demişim. İbra'yı Selman'la özdeşleştirdim maçlarda falan bol bol dua ediyorum ona.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne rövanş mıççç
              Adamııııııııım bugün dediğimi hatırlatmıyım yine istersenççç

İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada İbra Inter'i rahat yeneceğimizi çünkü arada kalite farkının olduğunu söylemiş.İbra sana neler hatırlatıyor Özgecim.
              Hala Madrid o kadar dedim

Belki Inter'i yenebilirsiniz ama Zlatan'cık gol atamaz Eto'o gerekli cevabı ulaştıracak ama.Yanıma gel Zlatan'ın bana neler hatırlattığını söyliyim sana Osman efendi

İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakikaten yahu geçen de Sinan'a Selman demişim. İbra'yı Selman'la özdeşleştirdim maçlarda falan bol bol dua ediyorum ona.
              Eyvaaah o zaman benim dualarda Selman abiye mi gidiyor?ççç
              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnteri Yenmek O Kadar Kolay Olmucak Bence
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnteri Yenmek O Kadar Kolay Olmucak Bence
                  Ya bırak allasen..
                  BMN olarak CL'yi beraber izleyelim
                  Giresunlu Trabzonsporlular
                  Osman Ağa Torunu!
                  Mês que un clup!
                  25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İspanya La Liga başlığı her zaman seviyeli,eğlenceli,saygılı başlıklardan biri olmuştur İlhan.Umarım böyle devam eder.
                    Ya bırak şimdi.

Son zamanlarda hiç öyle gözükmüyor.
                    En son ilhan tarafından düzenlendi; 05.09.2009, 00:59.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya bırak allasen..
                      BMN olarak CL'yi beraber izleyelim
                      Ne Kadar Barcelona da Olsak ,
                      İnter Bu Sene Kolay Lokma Değil
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne Kadar Barcelona da Olsak ,
                        İnter Bu Sene Kolay Lokma Değil
                        İnterden yana korkunuz olmasın..onlar gruptan çıkarlar en fazla 1 tur daha atlayıp geri gelirler yarı finali göremezler
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

İnterden yana korkunuz olmasın..onlar gruptan çıkarlar en fazla 1 tur daha atlayıp geri gelirler yarı finali göremezler
                          Evet ya Ben İnteri Bildim Bileli 2.tur En İyi Çeyrek Finalde Gördüm Onları

Yorum

İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet ya Ben İnteri Bildim Bileli 2.tur En İyi Çeyrek Finalde Gördüm Onları
                            Bu sene eski Inter yok.O Inter İbra'nın zamanında kalmıştı
                            -1461 TRABZON-

Yorum

Bence RealMadrid Gruplarda 6 Maç Sonunda 12 Golü Geçemez:P

Yorum

Bırak allasen!
                                Ibra'yı karıştırma ikide bi..
                                Bence inter bu sene başarılı olur..
                                Ligde tabi
                                Başlığımız neymiş
                                İtalya Seria A
                                Giresunlu Trabzonsporlular
                                Osman Ağa Torunu!
                                Mês que un clup!
                                25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok