Valdes'le Casillas arasında uçurum var, Barça'nın kanayan yarası kale..Casillas Barça'da olsaydı Barça bir klüpten kat kat fazla birşey olurdu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
-
Casillas Barça'da olsaydı Real'liler kupa görmek için erken uyumak zorunda kalırdı
Bu sene Barça iyi bir kaleci alır diye düşünmüştüm ama nerde..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValdes'le Casillas arasında uçurum var, Barça'nın kanayan yarası kale..Casillas Barça'da olsaydı Barça bir klüpten kat kat fazla birşey olurdu..
'molt més que un club!'Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
- Alıntı
Yorum
-
Sorma adas. Casillas cok iyi bir kaleci. Valdes ise Katalan kontenjanindan kalede. Ama arada bir bakiyorsun harika kurtarislar yapiyor. Belki de sirf bu yüzden takimda kaliyor. Bizim Hüseyin gibi. Takimda böyle oyuncular da olmasi gerek ama Barcelona'da Puyol, Iniesta, Xavi, Pique gibi yeterince bu karakterde oyuncu var. Bence Valdes'in yerine bu takima daha yakisir bir kaleci alinmasi gerek."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCasillas Barça'da olsaydı Real'liler kupa görmek için erken uyumak zorunda kalırdı
Bu sene Barça iyi bir kaleci alır diye düşünmüştüm ama nerde..Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCasillas Barça'da olsaydı Real'liler kupa görmek için erken uyumak zorunda kalırdı
Bu sene Barça iyi bir kaleci alır diye düşünmüştüm ama nerde..
İkincisi için; Sadri Şener'e Fatih Tekke'yi Laporta'ya da adam gibi bir kaleci aldıramadık arkadaş, ama bu tekne kaleci yüzünden batmaz..Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkincisi için; Sadri Şener'e Fatih Tekke'yi Laporta'ya da adam gibi bir kaleci aldıramadık arkadaş, ama bu tekne kaleci yüzünden batmaz..
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleXavi İniesta 2lisinin Yanındaki 3.Orta Saha Yaya Toure Olmamalı Buna da Bi Çözüm Gerek
- Alıntı
Yorum
-
Bi Karma 11 Çıkaralım
--------------------------------Casillas-------------------
SergioRamos-------------Pique-----------Pepe----DaniAlves
-----------------------------İniesta---------------------
--------------Xavi------------------Xabi Alanso--------
-------------Messi---------------------C.Ronaldo
--------------------------İbrahimovic---------------Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtak ikiside almadığına göre sorun bizde olmuş olmasın
Diğer ikisini ben ofansif olarak görüyorum o yüzden 3. defansif özelliklerde olması bence çok iyi
Şut Çekerler Oyun Kurarlar Defansif Atak Orta SahaHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Xavi ve İniesta'nın Barcelona'da oynaması diğer takımlara çok büyük haksızlık
Transfer Piyasasını Alt Üst EttilerHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi Karma 11 Çıkaralım
--------------------------------Casillas-------------------
SergioRamos-------------Pique-----------Pepe----DaniAlves
-----------------------------İniesta---------------------
--------------Xavi------------------Xabi Alanso--------
-------------Messi---------------------C.Ronaldo
--------------------------İbrahimovic---------------
Böyle yenemiyorlar zaten..
Koy onları eski yerinede lige çekişme gelsinGiresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
- Alıntı
Yorum
Yorum