İlk olarak Ömer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstafurullah sayın Lenger, başlığın "La Liga" başlığı olduğunu anlatabilmişsem, başka birşey istemiyorum şimdilik senden.
Ama al bu da o uşağa yolladığım cevap..
İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa yakasını karıştırma
Sonu vahim bitebilir..
Ama Önümüzdeki İBB maçına beraber gider/geliriz..
Neymiş başlığımız..
İspanya La Liga :=)
La Liga..Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim gidin 'en iyi 3 kaleci' diye başlık açın orada tartışın!
Biz burada Barcelona'yı tartışıyoruz
Başlığımız Barcelona değilmiş yani.. En iyi 3 kaleci tartışmasının bu başlıkta olmasının sebebi ise Valdes-Casillas muhabbetiymiş..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi yerden cevap veriyorum, başka yerden çıkıyorsun?
Derdin mi var benimle?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
Geçmiş sayfalara kabaca göz gezdirdim, kalecilik sıralaması olayına girilmiş.Benim Madrid'e karşı duygularımı ve bazı arkadaşlarla bu konudaki tartışmalarımı biraz dünya futbolu başlığında gezenler bilirler.Ama şu görüşümü de belirtmek isterim.Bu külüpte sadece 2 kişiye laf etmem: Casillas ve Raul.Futbolculuksa futbolculuk, profesyonellikse profesyonellik, efendilikse efendilik, adamlıksa adamlık.Diğerleri beş para etmez gözümde ama Casillas ve Raul baba adamlardır..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu başlığa Metin-Özge-Selman üçlüsünden dolayı bayılıyorum.Aynen devam arkadaşlar.Süpersiniz.
2 Real'li 1 Barça'lı oldu orası..
1 Barçalı Real'e bedeldir..
Joan LaportaGiresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu başlığa Metin-Özge-Selman üçlüsünden dolayı bayılıyorum.Aynen devam arkadaşlar.Süpersiniz.
@ Lenger
Sen buradaki bütün Barçalılara bedel çıktın da heleBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeveccühünüz..
@ Lenger
Sen buradaki bütün Barçalılara bedel çıktın da heleGiresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
- Alıntı
Yorum
-
Hele hele eski griffin yeni Fatih Küçük'ü es geçmek hiç olmaz.
çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Biz sadece gerçekleri açıklamaya çalışıyoruz
-1461 TRABZON-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa'nın hakkını vermemek olmaz. O da çok güzel iğneliyor.Hele hele eski griffin yeni Fatih Küçük'ü es geçmek hiç olmaz.
çççBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
Yorum