Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stepanovu Malagada izleyen oldu mu bu hafta ? 3-0 kazandı ama izlemedim ben
    İzleyemedim ama 90 dk oynamış.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Estafurullah sayın Lenger, başlığın "La Liga" başlığı olduğunu anlatabilmişsem, başka birşey istemiyorum şimdilik senden.
      Anlamadım meramını..
      Ama al bu da o uşağa yolladığım cevap..

İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avrupa yakasını karıştırma
      Sonu vahim bitebilir..
      Ama Önümüzdeki İBB maçına beraber gider/geliriz..
      Neymiş başlığımız..
      İspanya La Liga :=)
      Neymiş başlığımız?
      La Liga..
      Giresunlu Trabzonsporlular
      Osman Ağa Torunu!
      Mês que un clup!
      25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeşim gidin 'en iyi 3 kaleci' diye başlık açın orada tartışın!
        Biz burada Barcelona'yı tartışıyoruz

Başlığımız Barcelona değilmiş yani.. En iyi 3 kaleci tartışmasının bu başlıkta olmasının sebebi ise Valdes-Casillas muhabbetiymiş..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bi yerden cevap veriyorum, başka yerden çıkıyorsun?
          Derdin mi var benimle?
          Osman Ağa Torunu!
          Mês que un clup!

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bi yerden cevap veriyorum, başka yerden çıkıyorsun?
            Derdin mi var benimle?
            Valla senle derdim olsa olsa ortak derdim olur, o da Trabzonspor.. Ne derdim olacak..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Geçmiş sayfalara kabaca göz gezdirdim, kalecilik sıralaması olayına girilmiş.Benim Madrid'e karşı duygularımı ve bazı arkadaşlarla bu konudaki tartışmalarımı biraz dünya futbolu başlığında gezenler bilirler.Ama şu görüşümü de belirtmek isterim.Bu külüpte sadece 2 kişiye laf etmem: Casillas ve Raul.Futbolculuksa futbolculuk, profesyonellikse profesyonellik, efendilikse efendilik, adamlıksa adamlık.Diğerleri beş para etmez gözümde ama Casillas ve Raul baba adamlardır..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Şu başlığa Metin-Özge-Selman üçlüsünden dolayı bayılıyorum.Aynen devam arkadaşlar.Süpersiniz.
                Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu başlığa Metin-Özge-Selman üçlüsünden dolayı bayılıyorum.Aynen devam arkadaşlar.Süpersiniz.
                  4. olma yolunda ilerliyorum bende..
                  2 Real'li 1 Barça'lı oldu orası..

1 Barçalı Real'e bedeldir..
                  Joan Laporta
                  Osman Ağa Torunu!
                  Mês que un clup!

Yorum

Şu başlığa Metin-Özge-Selman üçlüsünden dolayı bayılıyorum.Aynen devam arkadaşlar.Süpersiniz.
                    Teveccühünüz..

@ Lenger

Sen buradaki bütün Barçalılara bedel çıktın da hele

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teveccühünüz..

@ Lenger

Sen buradaki bütün Barçalılara bedel çıktın da hele
                      Öyle bir iddiam yok ki
                      Osman Ağa Torunu!
                      Mês que un clup!

Yorum

Mustafa'nın hakkını vermemek olmaz. O da çok güzel iğneliyor. Hele hele eski griffin yeni Fatih Küçük'ü es geçmek hiç olmaz.

ççç
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Teşekkür ediyoruzBiz sadece gerçekleri açıklamaya çalışıyoruz
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa'nın hakkını vermemek olmaz. O da çok güzel iğneliyor. Hele hele eski griffin yeni Fatih Küçük'ü es geçmek hiç olmaz.

ççç
                            İspanya La Liga başlığı her zaman seviyeli,eğlenceli,saygılı başlıklardan biri olmuştur İlhan.Umarım böyle devam eder.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Fatih'i unuttun Osman efendiDüzelt yazını bakıyım
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Osman'ım habu kardeşinin ağzının payını vermeye arada bir desteğe gel da

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X