Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Casillas bence de ilk 3'te yer almaz.. Hemde kaleci açısından çok kısır bir dönemde olmamıza rağmen..

Petr Cech tek geçerim.. İnter'in Brezilyalı kalecisi 2 numarayı alır benden.. Yaşadığı sürece ilk 3'e koyacağımdan Buffon da ilk 3 te olmuş olur işte

Casillas nereye konabilir? İlk 5 olabilir o da belki..
    Katılıyorum, katılıyorum ve yine katılıyorum..

Not: Gülmekten katılıyorum demek istemedim
    Giresunlu Trabzonsporlular
    Osman Ağa Torunu!
    Mês que un clup!
    25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Değiştirme zaten herkes FCBarcelona taraftarı olsa kiminle alay etmeye çalışacağız
      Siz kendinizle alay etmeye çalışın

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Casillas bence de ilk 3'te yer almaz.. Hemde kaleci açısından çok kısır bir dönemde olmamıza rağmen..

Petr Cech tek geçerim.. İnter'in Brezilyalı kalecisi 2 numarayı alır benden.. Yaşadığı sürece ilk 3'e koyacağımdan Buffon da ilk 3 te olmuş olur işte

Casillas nereye konabilir? İlk 5 olabilir o da belki..
      Julio Cesar ilk sırayı alır ben de.Cech'in hataları yüzünden aşağıya indirdi kendiniArdından Casillas ve Buffon gelir
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Casillas ve Buffon ilk sırayı alır, gerisi babayı alır.. (kendime inanamıyorum nasıl yazdım bunu )
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Casillas ve Buffon ilk sırayı alır, gerisi babayı alır.. (kendime inanamıyorum nasıl yazdım bunu )
          sergenin tabata yorumuna benzedi..

spiker: Tabata bjk ye ne getirir?

Sergen: Valla bence ancak baklava getirir
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Casillas (Allah göstermesin) Barça'da oynasaydı Barçalılar tarafından ilk sıraya konurdu.

Objektif olun arkadaşlar.
            Bordomavi.net

Yorum

• Kendine göre iyi bir Barçalı olarak bana göre de Casillas ilk 3'e girer. Adam yıllardır doğru düzgün bir defans hattıyla oynayamadı, ömrünü yedi Real Madrid defansı. Ama bana göre büyük kaleci.

Dünya'da ilk 3 kaleci derseniz; Julio Cesar, Frey, Casillas derim. Van der Sar'ı dışarıda bıraktığım için de üzülürüm.. PES te az maç kazandırmadı bana
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Kardeşim gidin 'en iyi 3 kaleci' diye başlık açın orada tartışın!
                Biz burada Barcelona'yı tartışıyoruz
                Osman Ağa Torunu!
                Mês que un clup!

Yorum

• Lenger ....Keyfinize bakın ustam .... ...

Ama şunu deyim ki Barca bu sene Real'i ligde geçemez... Avrupa'yı bilmem orda da hakemler yardım etmezse Liverpool eler
                  Twitter Adresim

Yorum

• Forza Real.....
                    Twitter Adresim

Yorum

• Barça Real'i ligde geçer!
                      Osman Ağa Torunu!
                      Mês que un clup!

Yorum

• Ne desek boş ....

Göreceğiz ...İlk haftalar fark atmadığınız sürece Ramos ve Pepe ile 36.haftada şampiyonlupu garantileriz büyük ihtimal...

Var mısın iddaasına ?
                        Twitter Adresim

Yorum

• 36 hafta bi forma bekleyemem
                          Bizde biliyoruz bu sene geçen sene kadar kolay olmayacak ama..
                          İddialıyız kardeşim..
                          Büyük olmak iddialı olmak demektir :=)
                          Osman Ağa Torunu!
                          Mês que un clup!

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Casillas (Allah göstermesin) Barça'da oynasaydı Barçalılar tarafından ilk sıraya konurdu.

Objektif olun arkadaşlar.
                            Fatih Buffon oynadığı sürece benim için her zaman 1 numaradır Ama Casillas da her zaman ilk 3'e girer bu bir gerçek...

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lenger ....Keyfinize bakın ustam .... ...

Ama şunu deyim ki Barca bu sene Real'i ligde geçemez... Avrupa'yı bilmem orda da hakemler yardım etmezse Liverpool eler
                            Uyandıktan sonra mı bunu yazdın
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Barcelona Real Madrid'i Ge-Çer.

Hemde fark atar.

Yorum

• Yeni Cesc atağı (?)

İspanya Milli Takımı'nın başarılı orta saha oyuncusu ve Arsenal kaptanı Cesc Fabregas'ı renklerine bağlamak isteyen Barcelona'nın ara transfer döneminde yeni bir girişimde bulunacağı ve İngiliz kulübünün kapısını bir kez daha çalacağı iddia edildi.
                                (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Barcelona Altyapısı'nda yetişen ve 2003 yılında Arsenal için İngiltere'nin yolunu tutan başarılı orta saha oyuncusu Cesc Fabregas'ı Katalunya'ya geri getirme çalışmalarının sonu gelmiyor.

İspanyol Sport Gazetesi; Barça'nın yıldız oyuncu için ara transfer döneminde yeni bir girişimde bulunacağını ve İngiliz kulübünün kapısını bir kez daha çalacağını iddia etti.

İspanyol ekibinin teknik sekreteri Txiki Begiristain'in yaptığı "Bu mevki için çok büyük paralar harcayacağımızı sanmıyorum" açıklamasıysa kafalarda konuyla ilgili soru işaretleri yarattı.
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X