Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takibe devam diyoruz hayde bakam

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İddaa ediyorum Ronaldo Barca futbolunun içinde olsun Messinin 40 attığı yerde 60 ı rahat bulur.
      İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ronaldo'dan bahsetmiyorum ki ben..Kıyaslama yapmıyorum..
      Bu kiyaslama degil mi yani?
      Ronaldo'yu da gecen sene Barca-ManU finalinde, Avrupa kupasinda Portekiz'le ve en son Real Madrid-Barcleona maclarinda gördük. 60 gol atabilecek olsaydi Manchester ile de atardi. Hep o öyle olsaydi , bu böyle olsaydi diye konusuyorsunuz. Biraz da gercekleri konussak? Mesela Barca'nin liderligini ve muhtemel sampiyonlugu...
      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Mehmet'im Messi'yi övüyorum tabi. Ama sadece ufak maçlarda sahne alıyor. 1 numara olmak için büyük maçlardada sahne alması lazım. Markajdan çıkamıyor. Tabi bu markajı yapan adamda önemli. Bu adamlarda büyük takımlarda oynuyor zaten. Küçük takımdakilerde markaj yapıyor ama onlardan kurtuluyor adamların kapasitesi belli. Geçen sene ve bu sene ki yarı finallerde yok. Arsenal de büyük takım ama Arsenal kendi futbolunu oynamaya çalıştı ondan başarılı oldu bence. Manu final maçındada gol dışında yok, Real maçındada keza öyle. Benim fikrim bu.
        2yıl önceki barça-manu maçlarında Messi oynarken,Ronaldo izliyordu bunu spiker bile söyledi Her real maçında Messi mutlaka bir yada 2 gol atıyor buda real maçlarının Barça için büyük olmaması demek senin yorumuna göre ki bu hoşuma gitti bak:P Geçen yıl manu maçında yine golü var.Ronaldo bu maçlarda ne yapmış bi bakıyoruz ve görüyoruzki 2 yıl önceki Barça maçında kaçırdığı penaltı dışında bi atraksiyonu yok
        Ayrıca sen öyle düşünüyorsan o zaman bende tam tersini söylerim.Derimki Barça'ya karşı her takım ölümüne kapanıyor Messi'nin boş alan bulması çok zor ona rağmen 40 gol atıyor demekki realde oynasa 60ı bulur.
        Bide bazı arkadaşlar Messi'ye Xavi pas veriyormuş,İniesta pas veriyormuş diyor.Ronaldo'ya acaba Hüseyin Çimşir,İbrahim Üzülmezmi pas veriyor onu merak ediyorum.Onada Kaka,Guti,Xabi Alonso pas veriyor yani.
        Yine eklemeden geçemeyeceğim attıkları goller dışında Ronaldo'nun yaptığı asist sayısı Messi'nin yaptıklarının yanına bile yaklaşamaz.

Yorum

Barcanın bu galibiyetlerine imreniyorum. Her maçları diken üstünde olduğundan galibiyetlerin bir anlamı var. Biz ne zamandır 1-0 lık galibiyet alamıyoruz. Vallaha özledim. Her maç 4 tane olmaz ki arkadaş.
          Son bi kaç haftadır baya zevk alıyosundur

Yorum

Barca kazık yemeye doymadı anlaşılan. Zaten 40 milyonu versen alırsın Villa'yı. Kazık olsada doğru bir kazık en azından. İbra'yı elden çıkarmayı düşünüp 3. büyük bir kazık yemeyi düşünüyorlarsa Diarra'yla takas yapabiliriz..
            Haklısın kazık gibi geldi banada ama ondan önemlisi Villa'yı istemiyordum ben,Rooney'de çok para vermez o kadar Barça sanırım ama Agüero'yu almalıydılar Agüero özellikleri açısından tam Barça'ya göre bir forvet bence.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kiyaslama degil mi yani?
              Ronaldo'yu da gecen sene Barca-ManU finalinde, Avrupa kupasinda Portekiz'le ve en son Real Madrid-Barcleona maclarinda gördük. 60 gol atabilecek olsaydi Manchester ile de atardi. Hep o öyle olsaydi , bu böyle olsaydi diye konusuyorsunuz. Biraz da gercekleri konussak? Mesela Barca'nin liderligini ve muhtemel sampiyonlugu...
              Ayrı ayrı mesajlarımı çekip alıyorsunuz. Magazinci gibisiniz istediğinizi anlıyorsunuz.

Manu da zaten bir çok golü var 47 attı sanırı. İngiltere İspanyadan zor. İspanya forvetler için her zaman cennettir. Forvetin en salağı bile 15 golü bulur la ligada. Ben Ronaldonun Messiden daha golcü olduğu için bunu söylüyorum.
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 03.05.2010, 11:25.

Yorum

• iyiki kaybetmedik şu maçı...
                  sevillanın 2 kişi karşı karşıya kaçırdığı posizyon var.ççç atmış olsalar belki de bugün bunları konuşamazdık..
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• Barca medyası Real kazandı dememiş onun yerine Masoud Reali bağışladı yazmış. Haklılarda..

Yorum

• A.Madrid ligde bildiğimiz gibi, önümüzde iki kupa var bakalım nolacak...
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Ayrı ayrı mesajlarımı çekip alıyorsunuz. Magazinci gibisiniz istediğinizi anlıyorsunuz.

Manu da zaten bir çok golü var 47 attı sanırı. İngiltere İspanyadan zor. İspanya forvetler için her zaman cennettir. Forvetin en salağı bile 15 golü bulur la ligada. Ben Ronaldonun Messiden daha golcü olduğu için bunu söylüyorum.
                        Barcelona'nin Ingiltere'de her sezon sampiyonluk mücadelesi veren takimlardan birini gecen sezon gol yemeden finalde eledigi ve bu sezon da digerini kevgire cevirdigi lig mi Ispanya'dan zor yani? Iki sezon pes pese de Chelsea'yi eledik. Italya liginde gol atmak daha zor dersen anlardim da... Hep varsayim üzerine konusuyorsunuz.
                        En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 04.05.2010, 15:52.
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barcelona'nin Ingiltere'de her sezon sampiyonluk mücadelesi veren takimlardan birini gecen sezon gol yemeden finalde eledigi ve bu sezon da digerini kevgire cevirdigi lig mi Ispanya'dan zor yani? Iki sezon pes pese de Chelsea'yi eledik. Italya liginde gol atmak daha zor dersen anlardim da... Hep varsayim üzerine konusuyorsunuz.
                          İyi o zaman Barcelona'yı bizim lige transfer edelim İngiltere'den daha kaliteli bir lig olalım.

Ha birde Chelsea'yi elemenizle övünüyorsunuz ya o da ayrı bir komik..

Yorum

• kıyasıya yarış devam ediyor. ama önemli olan 2 takımla diğer takımlar arasındaki uçurum çok büyüdü.bundan sonra 2 takımdan başkası şampiyon olamaz kolay kolay...

Yorum

• Dakika 17. Barca 1 Tenerife 0

Messi yine yaptı yapacağını
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dakika 17. Barca 1 Tenerife 0

Messi yine yaptı yapacağını
                                Sence Messi (şimdi 30 gol), Ronaldo'nun gol rekorunu (34 gol) kırar mı üç hafta içinde ? Bu haftayı saymazsak iki haftada.
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim