Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Real küçük maçlarda kesinlikle zorlanacaktır geçen yılki performans çok uzak(puandan daha çok oyun olarak) ancak Mourinho Barça maçlarında farkını ortaya koyabilir yine de Nou Camp,Barnebau farketmez Barça yener affetmez

Barçala bee Messi

Yorum

• Barça'yı 2 maçta da yenseler dahi bu sene yetmez bu onlara..

İlk maçtan söylediğim kendini gösteriyor..

Bu şekilde daha çok puan kaybı yaşayacaklar..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk maçlar oynandı 2 maçında sonucu zaten belli
        3 maçta 8 puan fark gayet iyi

Yorum

• Atlético Madrid 2 - 0 Sporting Gijon
          Dakika 40
          Goller: Jurado, Forlan

~~~

Maçı 4-0 kazandık. Forlan bir gol daha attı ve son sözü Simao söyledi.

Lideriz.
          En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 12:37.
          YOU'LL NEVER WALK ALONE
          OKlahoma City Thunder

Yorum

• Barcelona oyuncu Seydou Keita kulübüyle olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.

Goal.com Türkiye
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• La Liga'da haftanın sonuçları

Hércules - Ath. Bilbao0 - 1 Málaga - Valencia1 - 3 Levante - Sevilla1 - 4 Deportivo - Zaragoza0 - 0 Espanyol - Getafe3 - 1 Osasuna - Almeria0 - 0 Real Sociedad - Villarreal1 - 0 Santander - Barcelona0 - 3 Mallorca - Real Madrid0 - 0 Atl. Madrid - Sporting de Gijón4 - 0
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Pablo Osvaldo Espanyol'da.

Drenthe Hercules'te.
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Herculese bak sen Guizayı alacak derken gitti Juventus'dan David Trezeguet'i kaptı.

Yorum

• Real Madrid T.D Jose Mourinho, ''Mesut Özil'in arkadaşlarıyla olan sosyal ilişkisi sıfır, Ona biraz zaman vermek lazım.'' diye demeç vermiş...

Yorum

• Mourinho 8 yıldır içerde kaybetmedi ve Real Madrid'le ilk iç saha maçına çıkıyor. Ronaldo yok. Geçen senede bu dönemlerde yoktu 2 ay zaten. Bakalım ne olucak. Bu arada Pepe nihayet geri dönmüş.

Ligde aslında çok fazla ümidim yok. Barca varken işimiz zor. Ancak Messi yada Xavi'Nin şöyle çapraz falan bağları kopması lazım bişeyler olması için. Gerçi o zaman Barca ligden çekilir.

Ama Avrupada ümitliyim..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 58 milyon Barcalona taraftarı var!

Alman istatistik şirketi Sport+Markt'ın verilerine göre Barcelona, dünya üzerindeki en çok taraftara sahip olan takım...

Sport+Markt adlı istatistik şirketinin hazırladığı anket, Avrupa'nın en çok taraftara sahip olan 5 takımını belirledi.

Verilere göre geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden Barcelona'nın taraftar sayısı bu yıl 13.6 milyonluk bir artış göstererek 57.8 milyona ulaştı.

1 yıl içinde 10 milyon taraftar kaybettiği belirtilen Real Madrid ise 31.3 milyon taraftarla listede ikinci sırada yer aldı.

Real Madrid'i 30.6 milyon taraftarla Manchester United takip ederken, 4. sırada 21.4 milyon taraftarla Chelsea, 5. sırada ise 20.7 milyon taraftarla Bayern Münih yer aldı.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mourinho 8 yıldır içerde kaybetmedi ve Real Madrid'le ilk iç saha maçına çıkıyor. Ronaldo yok. Geçen senede bu dönemlerde yoktu 2 ay zaten. Bakalım ne olucak. Bu arada Pepe nihayet geri dönmüş.

Ligde aslında çok fazla ümidim yok. Barca varken işimiz zor. Ancak Messi yada Xavi'Nin şöyle çapraz falan bağları kopması lazım bişeyler olması için. Gerçi o zaman Barca ligden çekilir.

Ama Avrupada ümitliyim..
                          acik yürekliligin icin Tesekkürler
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acik yürekliligin icin Tesekkürler
                            Ben Barcalı değilim Harun. Barcalılar burda Real Madrid'den bahsetmezken ben yazı bile yazıyorum. İşimiz zor. Dediğim gibi ancak Messi veya Xavi'ye bişey olursa Barca durur onun dışında hiç sanmıyorum. Ayrıca bu Messi'de sakatlansın artık. Geçen yıl full oynadı. Dünya Kupasına gitti oynadı. Lig başladı yine var. Sakatlan artık şöyle 6 ay falan.

Yorum

• sampiyon ateltico madriddddddddddddd
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mourinho 8 yıldır içerde kaybetmedi ve Real Madrid'le ilk iç saha maçına çıkıyor. Ronaldo yok. Geçen senede bu dönemlerde yoktu 2 ay zaten. Bakalım ne olucak. Bu arada Pepe nihayet geri dönmüş.

Ama Avrupada ümitliyim..
                                Gökhan, ben bu sene Real'den korkuyorum. Aslında Real'den değil Morinho'dan korkuyorum
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim