İspanya La Liga'nın 35. haftasında Villarreal deplasmanına çıkan lider Barcelona, 4-1 galip gelerek hafta içinde yaşadığı Şampiyonlar Ligi şokuna rağmen ligde yoluna kayıpsız devam etmeyi bildi. Ancak maçın son dakikalarında yaşanan bir pozisyon, kural hatası şüphelerini doğurdu.(FANATİK.COM.TR)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ne yazıyor burda.....
Teixeira pareció mostrar la segunda amarilla a Busquets, no le echó y se la atribuyó a Llorente
Sacó la tarjeta cuando el azulgrana perdía tiempo al ser sustituido y el jugador del Villarreal le empujaba para que se fuera. El árbitro sólo miró al blaugrana con la cartulina en la mano. En el acta le cargó el castigo a Llorente.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Sporx de yazmış...http://www.sporx.com/futbol/ispanya/192751/?ref=AKM2
Ligtv..
Skandal maç Barça'nın!
Şampiyonlar Ligi'nde Mourinho'nun gazabına uğrayıp gözünü La Liga şampiyonluğuna diken Barcelona, zorlu Villarreal deplasmanında farklı kazandı !.. Ancak maçın 80. dakikasında yaşananlar çok tartışılacak gibi görünüyor.
Bu arada maçın 80. dakikasında çok tartışılacak bir olay yaşandı. Hakem Fernando Teixeira Vitienes, 62. dakikadan sarı kartı olan Busquets'e oyundan çıkarken ağır davrandığı için 2. sarı kartı gösterdi. Ama Busquets'e kırmızı kart çıkmadı ve oyundan alınıp yerine Toure girdi.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
O pozisyonda eğer sarı kartı Sergio gördüyse kural hatası olmuştur. Yanındaki eleman gördüyse hiç bir şey.
Maçı veren kanal kırmızı kart diye gösterdi. 5-10 sn sonra bir baktım Sergio yedek kulübesinde oturuyor. Açıkçası bu işe çok şaşırmıştım..
Hükmen olmaz, kural hatası yüzünden maç tekrarı olurİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBedava heyecanlandırdınız beni..
Hükmen falan olur belki diye umutlanmıştım.
Yorum
-
Evet öyle olur. Olsun belki bu sefer kaybeder..İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHükmen olmaz, kural hatası yüzünden maç tekrarı olur
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Ersin Düzen'in Twitter'ından.barcelona, 40 milyon euro+bojan+hleb karşılığında david villa için valencia ile anlaşma sağladı... resmi açıklama lig bitiminde...Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..
Yorum
-
"Kartı Busquets'e göstermedim"
Hakem Vitienes, tartışmanın gerçekleştiği 80. dakikada Villarrealli futbolcu Llorente'ye centilmenliğe aykırı hareketinden ötürü sarı kart gösterdiğini belirtti.

NTV Spor
Güncelleme: 12:45 TSİ 02 Mayıs. 2010 PazarEn son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 02.05.2010, 12:59.
Yorum
-
Gökhan sizin milyonları saçtığınız kazık olmuyor. Biz mi alınca kazık oluyor? Kalkı ki Villa R.Madrid'in de gündeminde ve onlar da bu kadar parayı gözden çıkarmış durumda...İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarca kazık yemeye doymadı anlaşılan. Zaten 40 milyonu versen alırsın Villa'yı. Kazık olsada doğru bir kazık en azından. İbra'yı elden çıkarmayı düşünüp 3. büyük bir kazık yemeyi düşünüyorlarsa Diarra'yla takas yapabiliriz..
Bana paranın verilmesi koymuyor ama Bojan
Yorum
-
Biz kazık yemedik demedim zaten hocam. Diarra'lar komple kazık. Benzema'da o yolda gidiyor.İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan sizin milyonları saçtığınız kazık olmuyor. Biz mi alınca kazık oluyor? Kalkı ki Villa R.Madrid'in de gündeminde ve onlar da bu kadar parayı gözden çıkarmış durumda...
Bana paranın verilmesi koymuyor ama Bojan
Barca sade 40 milyona alır Villa'yı Bojan ve Hleb de neymiş.
Barca Villa'yı alırsa belki bizimkiler İbra'yı gündemine alabilir. Olmazsa bu transferin altında kalmamak için 70 80 milyona Rooney'i alırlar.
Ayrıca niye hiç bişeyi kabullenmiyor bu Barcalılar anlamıyorum. İbra takası kabullenmez. Villa takasına kazık deriz hemen bize söylemek için bir laf bulurlar. Chelsea faciasını kabullenmezler. İlla konuşmalarımızı Barca-Madrid çekişmesine dönüştürmeye gerek yok yahu..
En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 02.05.2010, 14:22.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
David Villa mükemmel bir forvet. Her sene en az 20 gol atıyor. 29 yaşında. Seneye 2010-2011 sezon yani 29-30 yaşında olacak. 40 milyon euro+Hleb(En az 10 milyon euro eder)+Krkic(Potansiyel olarak en az 15 milyon euro edebilir ileride)... Bence yanlış bir transfer olur. Kısa vadeli olarak düşünmüyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
eto sadece performansla alakalı yollandıgını düşünmüyorum aynı şekilde ronaldinho da.bir sorun vardı içerde ikiside yollandı.bizim büyük takımlarda olunca aman yıldız oyuncu deniliyor üstü kapatılıyor ama barcelona öyle yapmıyor.sorun yaşadıgı bir oyuncuyu takasta kullandı bence de dogru yaptılar.ibrahimoviç oldu mu tam bekledigimiz gibi olmadı ama ben umudumu kaybetmedim.eto kadar çabuk uyum saglamasını beklemem çünkü eto ispanya liginde oynadıgı için zorluk çekmedi.bu yüzden sabrı hakediyor ibrahimoviç...TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum