Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hade gene iyisiniz...

Umutlandınız..

Takip edin bakalım..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ronaldo farkı işte...

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Real alır bence.
        Ben biliyordum zaten bu Real'ın puan kaybı yapmayacağını.
        YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Kaleci Ricardo iyi toplar çıkardı bugün. Birde Masoud kaçırdığı bir gol varki yeminle vurun öldürün..

İddaa ediyorum Ronaldo Barca futbolunun içinde olsun Messinin 40 attığı yerde 60 ı rahat bulur.
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• yarış son haftaya kadar gider...

Yorum

• Ne bu bal gerçi maçı izleyemiyorum ama.
              Öne geçmişler vay bee
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• rekor puana ulaşıyor ikisi de.98-97 bitecek gibi...

Yorum

• Durmak yok takibe devam
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Bu Real in maçları çok zevkli geçiyor hep bol poziyon bol gol ..Bu arada Osasuna'nın kaçırdığı bir gol var ki akıllara zarar

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaleci Ricardo iyi toplar çıkardı bugün. Birde Masoud kaçırdığı bir gol varki yeminle vurun öldürün..

İddaa ediyorum Ronaldo Barca futbolunun içinde olsun Messinin 40 attığı yerde 60 ı rahat bulur.
                      aman gökhan almayalım sizde kalsın.Bu arada messi senin ruh dünyanı bozmuş valla messi yi övüyon mu yeriyon mu anlamıyorum...
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aman gökhan almayalım sizde kalsın.Bu arada messi senin ruh dünyanı bozmuş valla messi yi övüyon mu yeriyon mu anlamıyorum...
                        Mehmet'im Messi'yi övüyorum tabi. Ama sadece ufak maçlarda sahne alıyor. 1 numara olmak için büyük maçlardada sahne alması lazım. Markajdan çıkamıyor. Tabi bu markajı yapan adamda önemli. Bu adamlarda büyük takımlarda oynuyor zaten. Küçük takımdakilerde markaj yapıyor ama onlardan kurtuluyor adamların kapasitesi belli. Geçen sene ve bu sene ki yarı finallerde yok. Arsenal de büyük takım ama Arsenal kendi futbolunu oynamaya çalıştı ondan başarılı oldu bence. Manu final maçındada gol dışında yok, Real maçındada keza öyle. Benim fikrim bu.

Yorum

• Ronaldo nerede peki?hangi büyük maçta rol aldı.
                          TRABZONSPOR

Yorum

Ronaldo nerede peki?hangi büyük maçta rol aldı.
                            Ronaldo'dan bahsetmiyorum ki ben..Kıyaslama yapmıyorum..

Yorum

• yok ben Ronaldo yu soruyorum o nerede ve kaç numarada?zaten messi ile Ronaldoyu kıyaslamamayrıca iddalı bir şey söyleyeyim Ronaldo nun 2 3 yıl içinde eriyip gidecegini düşünüyorum Ronaldinho gibi hatta daha da kötü olabilir tabi benimki öngörü
                              TRABZONSPOR

Yorum

yok ben Ronaldo yu soruyorum o nerede ve kaç numarada?zaten messi ile Ronaldoyu kıyaslamamayrıca iddalı bir şey söyleyeyim Ronaldo nun 2 3 yıl içinde eriyip gidecegini düşünüyorum Ronaldinho gibi hatta daha da kötü olabilir tabi benimki öngörü
                                Pele'nin futbol anlayışına göre yorumlarsak Pele dünyanın en komple futbolcusu en iyisidir der. Sürekli Pele-Maradona kıyaslaması üzerine demiştir ki en iyi Di Stefano'dur. Maradona sağ ayağını kullanamaz kafa vuramaz dı. Benim de eksikliklerim var o yüzden en iyi Di Stefanodur. Onda herşey vardır.

Bu yoldan çıkarsak en iyi demek istemiyorum ama en komple Ronaldo'dur. Silinip gideceğini bilemem. Bu sene hiç sıkmadan bir dünya gol attı. Seneye ben 40 golü bulacağını düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim