Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün Katalunya-Arjantin maçı mı vardı?
    Evet Mehmetİlk yarı 1-0 Katalunya öndeydi daha sonra bakmadım.

3-1 öndeler şu an.

3-2 oldu
    En son Özge tarafından düzenlendi; 22.12.2009, 23:24.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Cruyff Maradona'yı devirdi

Katalonya ile Arjantin arasında oynanan özel maçta Katalonya Arjantin'i 4-2 mağlup etti.

Nou Camp'ta oynan mücadele oldukça çekişmeli geçerken, 90 dakika sonunda gülen taraf Johan Cruyff'un başında bulunduğu Katalonya oldu.

Karşılaşmanın gollerini Katalonya adına 44'te Sergio Gonzalez, 56'da Bojan Krkic, 70'te Sergio Garcia ve 76'da Hurtado atarken, Arjantin'in golleri 63'te Pastore ve 72'de Di Maria'dan geldi.

2010 Dünya Kupası elemelerinde Uruguay maçı sonrasında yaptığı açıklamalardan dolayı FIFA tarafından 2 ay ceza alan Maradona, karşılaşmayı Nou Camp tribünlerinden izledi.

FIFA'nın konuya çok hassas yaklaşarak, Arjantin Futbol Federasyonu'na teknik direktör Diego Armando Maradona'nın Katalonya özel maçı öncesinde kamu önünde yapılan hiçbir organizasyona katılmamasını tavsiye ettiği bildirildi.

İspanyol basınında çıkan haberlerde ise, Maradona'nın Katalonya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Hollandalı Johan Cruyff ile birlikte fotoğraf çektirmesine bile yasak konulduğu iddia edilmişti.

1988-1996 yılları arasında Barcelona teknik direktörlüğü yaptıktan sonra bir daha aktif olarak çalışmayan Cruyff, 13 yıl aradan sonra Katalonya'nın başında ilk maçına çıktı.

(ligtv.com.tr)

Yorum

• Terry'den Messi'ye veto..

FIFA Yılın Oyuncusu ödülünü kazanan Lionel Messi'nin, İngiltere Milli Takımı kaptanı John Terry'den oy alamadığı öne sürüldü.
        (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Bilindiği gibi Yılın Oyuncusu ödülünün sahibi FIFA'ya üye milli takım teknik direktörleri ve kaptanlarının oylarıyla belli oluyor.

Sky Sports, İngiltere Milli Takımı kaptanı olarak oy kullanan John Terry'nin oylamada, Chelsea'den takım arkadaşları Didier Drogba ve Michael Ballack'ı ilk iki sırya koyduğu ve üçüncü sırada ise Barçalı Iniesta'ya yer vediğini öne sürdü..

FIFA'nın bu ödülde saha içi oyunun yanı sıra oyuncunun saha dışındaki tutumu ve fair play ruhunu da ödül için göz önünde tuttuğu düşünülürse, Terry'nin takım arkadaşlarını bu anlamda en iyi bileciği isimler olduğu aşikar...

Bunun yanı sıra bu durumun torpil yaratacağı da düşünülüp, yeni bir tartışma konusu başlatılabilir..

Öte Yandan İngiltere Milli Takımı menajeri Fabio Capello'nunsa Lionel Messi, Fernando Torres ve Gianluigi Buffon sıralamasında oy verdiği iddia ediliyor..
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Jeffren "Kazma" mağduru..

La Liga devi Barcelona'nın forvet oyuncusu Jeffren Suarez, Kazma Sporting maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 5 hafta sahalardan uzak kalacak.

Barcelona Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, dün Kuveyt'in Kazma Sporting takımıyla 1-1 berabere biten maçta sağ bacağından sakatlanan Jeffren, 5 hafta antrenman yapamayacak.

Venezuela doğumlu 21 yaşındaki İspanyol futbolcu, Cumartesi günü 6. FIFA Kıtalararası Kulüpler Dünya Kupası finalinde Estudiantes'e 2-1 galibiyetle biten maça yedekten gelerek, etkili bir oyun sergilemiş ve teknik direktör Pep Guardiola'nın beğenisini kazanmıştı.

Guardiola, Afrika Kupası veya futbolcuların milli takımlardaki görevleri nedeniyle kadrosunda eksiklik yaşayacak Barcelona'nın, Ocak ayında Jeffren'e ihtiyaç duyacağını ifade etmişti.

Barcelona'nın orta saha oyuncusu Seydou Keita'nın da sakatlığı nedeniyle 3 hafta forma giyemeyeceği açıklanmıştı.
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bu Kazma Sporting'in Türkiye'den yapabileceği çok transfer var bence.
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Higuain için ne söylesek az dünyanın en iyi forvetlerinden biri...
              Ben Real'den ha yolladın ha yollanacak diye bekliyorken adam inadına form tutuyor
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Guardiola neden sözleşme imzalamaya yanaşmıyor? Bilgisi olan var mı arkadaşlar? Yoksa "Git kendin araştır" mı diyeceksiniz. Araştırırım yani sorun değil de, bilen varsa bir çıtlatsın
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yanlış bilmiyorsam; Laporta önümüzdeki başkanlık seçimlerinde aday olmayacak. Ama tavsiye ettiği biri var (ismini bilmiyorum). Eğer o seçilmezse Guardiola sözleşme yenilemeyecek.

Bir diğer iddia da, bu 2 sezonda çok yorulduğu ve kariyerine bir müddet ara vermek istediği şeklinde.

Yorum

• Şahsen üzülürüm eğer ara verme gibi bir gaflete düşerse. İnanılmaz bir isim. Çok düzgün bir kişiliği var. Hiçbir sansasyonel olayı olmadı. Hiçbir rakibiyle dalga geçici ifade kullanmadı. Ben böyle insanların futbola gerekli kişiler olduğunu düşünüyorum.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• İlhan insan barcelona da hoca olunca ve alabilecegi bütün kupaları bir senede alınca hedef kalmadı adamın önünde daha ne alsın ki
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlhan insan barcelona da hoca olunca ve alabilecegi bütün kupaları bir senede alınca hedef kalmadı adamın önünde daha ne alsın ki
                        Aslında bunu vasat takımlarla da yapıp kendisini kanıtlamak isteyebilir. Meselâ Real Madrid'e gidip birkaç kupa alsa ne büyük hoca olduğunu kanıtlar.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında bunu vasat takımlarla da yapıp kendisini kanıtlamak isteyebilir. Meselâ Real Madrid'e gidip birkaç kupa alsa ne büyük hoca olduğunu kanıtlar.
                          Hahaha çççççç
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlhan insan barcelona da hoca olunca ve alabilecegi bütün kupaları bir senede alınca hedef kalmadı adamın önünde daha ne alsın ki

Aslında güzel bir gerekçe. Ama ben Guardiola gibi insanların modern futbolun içerisinde olması gerektiğine inanıyorum.

- Özkan,

Yapmayın oğlum böyle şeyler.

ççç

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• Şu Lassana Diarranın yerine Gerrard ı almak lazım..Yoksa kahrımdan ölücem..Bu kadar top kaybeden başka biri daha yok..Bir de sağ kanata transfer lazım Ramos u çok yoruyoruz..Robben i niye gönderdiysek..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Real'in gözü Santos'ta(!)

Sezon başında yaptığı flaş transferlerle gündemden düşmeyen Real Madrid, şimdi de Fenerbahçeli Andre Santos'un peşinde olduğu iddia edildi. Defans oyuncusu Pepe'nin sakatlığından sonra bu oyuncunun yerine yeni isimler arayan İspanyol kulübü bu mevkiide adayları ikiye indirdi..

Defans oyuncusu Pepe'nin sakatlığından sonra bu oyuncunun yerine yeni isimler arayan Real Madrid'in Fenerbahçe'de oynayan Brezilyalı Andre Santos ile ciddi olarak ilgilendiği iddia edildi. Marca gazetesi, Real Madrid'in transfer edilmesi muhtemel oyuncularda aday sayısını Andre Santos (Fenerbahçe) ve David Luiz (Benfica) olarak 2'ye indirdiğini yazdı.

Santos'un transferinin yaklaşık 15 milyon Avro'ya gerçekleşebileceği ifade edilirken, Pellegrini'nin bu futbolcuyu beğendiği vurgulandı.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim