Ben Henry'nin Barcelonada forvet oynadıgını pek görmedim
Yanlışmıyım=?
Doğrudur pek oynamaz ihtiyaç halinde oynar ama.
Sonuçta en az 7-8 sezon Forvet oynamıştır yani o yetenek fazlasıyla mevcuttur.
Eğer sahadaysa barcelona forvetsiz çıktı demek yanlıştır.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Doğrudur pek oynamaz ihtiyaç halinde oynar ama.
Sonuçta en az 7-8 sezon Forvet oynamıştır yani o yetenek fazlasıyla mevcuttur.
Eğer sahadaysa barcelona forvetsiz çıktı demek yanlıştır.
Dalga geçmedim hocam yanlış anlama Latife diyelim biz
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Barça'nın bir sistemi var. Dışarıdan bakınca 4-3-3 gibi gözüküyor. Bir kere bu sistemi görmeyen birisi "Ben bu futbol denen lanet olası olayı biliyorum" dercesine çok bilmiş yorumlar yapmasın, gitsin su topu falan izlesin.
Real Madrid maçına çıkan kadronun sahaya yayılışı bu şekildeydi.
Normalde dizilişleri şu;
Valdes
Alves-Puyol-Pique-Abidal
------Yaya Toure----
---Xavi--------İniesta
Messi--------------Henry
--------İbo ----
Tek forvet olarak İbo görünüyor, ama Henry ve Messi yardımcı forvet gibiler ve üçlü oynayınca 4-3-3 gibi görünüyorlar.
Real Madrid maçında İbo'nun yerini Henry, Henry'nin yerini Keita almıştı. Bunu göremeyip "Barça'da forvet mi vardı" yanılgısına düşmek normaldir.
Sistem bu ve her türlü işliyor. Henry çıktı İbo girdi, X çıksa A girse, B çıksa C girse yine çark işliyor. İnşallah bizimde böyle işleyen bir çarkımız olur.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Barça'nın bir sistemi var. Dışarıdan bakınca 4-3-3 gibi gözüküyor. Bir kere bu sistemi görmeyen birisi "Ben bu futbol denen lanet olası olayı biliyorum" dercesine çok bilmiş yorumlar yapmasın, gitsin su topu falan izlesin.
Real Madrid maçına çıkan kadronun sahaya yayılışı bu şekildeydi.
Normalde dizilişleri şu;
Valdes
Alves-Puyol-Pique-Abidal
------Yaya Toure----
---Xavi--------İniesta
Messi--------------Henry
--------İbo ----
Tek forvet olarak İbo görünüyor, ama Henry ve Messi yardımcı forvet gibiler ve üçlü oynayınca 4-3-3 gibi görünüyorlar.
Real Madrid maçında İbo'nun yerini Henry, Henry'nin yerini Keita almıştı. Bunu göremeyip "Barça'da forvet mi vardı" yanılgısına düşmek normaldir.
Sistem bu ve her türlü işliyor. Henry çıktı İbo girdi, X çıksa A girse, B çıksa C girse yine çark işliyor. İnşallah bizimde böyle işleyen bir çarkımız olur.
Bunları bilmeyen varmı?? Neden Anlatma gereği duydun anlamadım Futbolu çok bildiğinimi kanıtladın.
Ben Barcelona Savunma yaptı demedim sadece sistem olarak forvetsiz çıtkı dedim Henry Sol açık oynattıkalrı için
Daha çok Anlatmak istediğim Real madridde Barcelonanın sistemine yakın bir sistem ile çıkıyor.(4-3-3) Nasıl oluyorda Savunma yapıyor ççç
Ben sana anlatmadım ki. Ne diye her yazılanı üzerine alınırsın anlamam. Madem biliyordun ve o uzun yazıyı okudun, iyi ya işte bilgilerin pekişti. Keşke bildiğin şeyleri okumasaydın da zamandan tasarruf yapsaydın.
Henry çok yönlü bir futbolcu ama anlatmama gerek yok. Sen biliyorsundur.
Toplu hücum, toplu savunma diye bir futbol mekanizması var.
Bknz : Google
Dip not: Ben futboldan anlayan biri değilim. Merak bile etmiyorum nasıl bir şey olduğunu.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bunları bilmeyen varmı?? Neden Anlatma gereği duydun anlamadım Futbolu çok bildiğinimi kanıtladın.
Ben Barcelona Savunma yaptı demedim sadece sistem olarak forvetsiz çıtkı dedim Henry Sol açık oynattıkalrı için
Daha çok Anlatmak istediğim Real madridde Barcelonanın sistemine yakın bir sistem ile çıkıyor.(4-3-3) Nasıl oluyorda Savunma yapıyor ççç
İlhan abide zaten Hanry'de olsa İbrahimoviç'de olsa o mevkide her oyuncunun forvet oynayabileceğini anlatmaya çalıştı.
Ayrıca 4-3-3 oynayıp savunma yapamayan bir takıma nasıl olurda Real Madrid gol atamaz.
Ben sana anlatmadım ki. Ne diye her yazılanı üzerine alınırsın anlamam. Madem biliyordun ve o uzun yazıyı okudun, iyi ya işte bilgilerin pekişti. Keşke bildiğin şeyleri okumasaydın da zamandan tasarruf yapsaydın.
Henry çok yönlü bir futbolcu ama anlatmama gerek yok. Sen biliyorsundur.
Toplu hücum, toplu savunma diye bir futbol mekanizması var.
Bknz : Google
Dip not: Ben futboldan anlayan biri değilim. Merak bile etmiyorum nasıl bir şey olduğunu.
Benden Başka kimse Barcelonanın savunması hakkında ve Henrynin oynadıgı bölge hakkında yorum yapmadıKör değilim Salak hiç değilim
Tartıştığımız konuyu kavrasam cevabımı ona göre vereceğim ama anlamadım
sence çarktaki o değişikliğin nedeni "yusuf" değil miydi?
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum