Alcorcon maçında 8 tane net pozisyon kaçmış 2 defa top direkten dönmüş..Vaart ın golüde direği sıyıyarak girmiş..O da girmicekmiş nerdeyse..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dün bayağı keyifliymiş yahu buralar. Çok şey kaçırmışım. ççç
Adem, Mustafa karnıma ağrılar girdi sayenizde gülmekten. ççç
Yalnız Gökhan'ı tebrik ediyorum.
Her halükarda savunacak bir yer buluyor. Perez bile bu kadar rahat değildir yahu şu köy takımına elendiklerinde.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
son güler iyi güler tezi eskidi mazi de kaldi özge hanimİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcalılar sizinle sene sonunda görüşeceğiz
Şimdi gülün lig bitiminde de biz güleceğiz
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Lig bitiminde göreceğiz bunuİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson güler iyi güler tezi eskidi mazi de kaldi özge hanim
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Siz kendi halinize mi güleceksiniz Cristiano Leite Baytarİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcalılar sizinle sene sonunda görüşeceğiz
Şimdi gülün lig bitiminde de biz güleceğiz
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
gö-re-ce-gizİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig bitiminde göreceğiz bunu
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Bu soruya en iyi cevabı lig bitiminde Leite ve arkadaşları verecekİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz kendi halinize mi güleceksiniz Cristiano Leite Baytar

-1461 TRABZON-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum