Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Henry'nin Barcelonada forvet oynadıgını pek görmedim
    Yanlışmıyım=?
    Elle gol atamadığındandır diyip kaçıyorum bu başlıktan
    -1461 TRABZON-

Yorum

Ben Henry'nin Barcelonada forvet oynadıgını pek görmedim
      Yanlışmıyım=?
      Doğrudur pek oynamaz ihtiyaç halinde oynar ama.
      Sonuçta en az 7-8 sezon Forvet oynamıştır yani o yetenek fazlasıyla mevcuttur.
      Eğer sahadaysa barcelona forvetsiz çıktı demek yanlıştır.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maç / gol
        254 (174)
        59 (31)
        113 (50)

Bu istatistikler barçanın stoperinin Arsenal,Barcelona,Fransa daki kariyer özetidir..
        İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğrudur pek oynamaz ihtiyaç halinde oynar ama.
        Sonuçta en az 7-8 sezon Forvet oynamıştır yani o yetenek fazlasıyla mevcuttur.
        Eğer sahadaysa barcelona forvetsiz çıktı demek yanlıştır.
        Dalga geçmeye gerek yok ozaman

Yorum

Dalga geçmeye gerek yok ozaman
          Dalga geçmedim hocam yanlış anlama Latife diyelim biz
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Barça'nın bir sistemi var. Dışarıdan bakınca 4-3-3 gibi gözüküyor. Bir kere bu sistemi görmeyen birisi "Ben bu futbol denen lanet olası olayı biliyorum" dercesine çok bilmiş yorumlar yapmasın, gitsin su topu falan izlesin.

Barcelona'nın bu sisteminin çarkları hep işliyor.

Valdez
            Alves - Puyol - Pique - Abidal
            ----- Busquets ---
            ----Xavi ----- İniesta
            Messi-----------------Keita
            -------Henry----

Real Madrid maçına çıkan kadronun sahaya yayılışı bu şekildeydi.

Normalde dizilişleri şu;

Valdes
            Alves-Puyol-Pique-Abidal
            ------Yaya Toure----
            ---Xavi--------İniesta
            Messi--------------Henry
            --------İbo ----

Tek forvet olarak İbo görünüyor, ama Henry ve Messi yardımcı forvet gibiler ve üçlü oynayınca 4-3-3 gibi görünüyorlar.

Real Madrid maçında İbo'nun yerini Henry, Henry'nin yerini Keita almıştı. Bunu göremeyip "Barça'da forvet mi vardı" yanılgısına düşmek normaldir.

Sistem bu ve her türlü işliyor. Henry çıktı İbo girdi, X çıksa A girse, B çıksa C girse yine çark işliyor. İnşallah bizimde böyle işleyen bir çarkımız olur.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dalga geçmedim hocam yanlış anlama Latife diyelim biz
              Yedunuz ömrümü 1 haftada

Yorum

Yedunuz ömrümü 1 haftada
                O kadar beklentiye girmeyecektiniz.

Yok yeneriz yok parçalarız.

'' Gerçekler acıdır. ''

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Barça'nın bir sistemi var. Dışarıdan bakınca 4-3-3 gibi gözüküyor. Bir kere bu sistemi görmeyen birisi "Ben bu futbol denen lanet olası olayı biliyorum" dercesine çok bilmiş yorumlar yapmasın, gitsin su topu falan izlesin.

Barcelona'nın bu sisteminin çarkları hep işliyor.

Valdez
                  Alves - Puyol - Pique - Abidal
                  ----- Busquets ---
                  ----Xavi ----- İniesta
                  Messi-----------------Keita
                  -------Henry----

Real Madrid maçına çıkan kadronun sahaya yayılışı bu şekildeydi.

Normalde dizilişleri şu;

Valdes
                  Alves-Puyol-Pique-Abidal
                  ------Yaya Toure----
                  ---Xavi--------İniesta
                  Messi--------------Henry
                  --------İbo ----

Tek forvet olarak İbo görünüyor, ama Henry ve Messi yardımcı forvet gibiler ve üçlü oynayınca 4-3-3 gibi görünüyorlar.

Real Madrid maçında İbo'nun yerini Henry, Henry'nin yerini Keita almıştı. Bunu göremeyip "Barça'da forvet mi vardı" yanılgısına düşmek normaldir.

Sistem bu ve her türlü işliyor. Henry çıktı İbo girdi, X çıksa A girse, B çıksa C girse yine çark işliyor. İnşallah bizimde böyle işleyen bir çarkımız olur.
                  Bunları bilmeyen varmı?? Neden Anlatma gereği duydun anlamadım Futbolu çok bildiğinimi kanıtladın.
                  Ben Barcelona Savunma yaptı demedim sadece sistem olarak forvetsiz çıtkı dedim Henry Sol açık oynattıkalrı için

Daha çok Anlatmak istediğim Real madridde Barcelonanın sistemine yakın bir sistem ile çıkıyor.(4-3-3) Nasıl oluyorda Savunma yapıyor ççç

Yorum

• Ben sana anlatmadım ki. Ne diye her yazılanı üzerine alınırsın anlamam. Madem biliyordun ve o uzun yazıyı okudun, iyi ya işte bilgilerin pekişti. Keşke bildiğin şeyleri okumasaydın da zamandan tasarruf yapsaydın.

Henry çok yönlü bir futbolcu ama anlatmama gerek yok. Sen biliyorsundur.

Toplu hücum, toplu savunma diye bir futbol mekanizması var.

Bknz : Google

Dip not: Ben futboldan anlayan biri değilim. Merak bile etmiyorum nasıl bir şey olduğunu.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bunları bilmeyen varmı?? Neden Anlatma gereği duydun anlamadım Futbolu çok bildiğinimi kanıtladın.
                      Ben Barcelona Savunma yaptı demedim sadece sistem olarak forvetsiz çıtkı dedim Henry Sol açık oynattıkalrı için

Daha çok Anlatmak istediğim Real madridde Barcelonanın sistemine yakın bir sistem ile çıkıyor.(4-3-3) Nasıl oluyorda Savunma yapıyor ççç
                      İlhan abide zaten Hanry'de olsa İbrahimoviç'de olsa o mevkide her oyuncunun forvet oynayabileceğini anlatmaya çalıştı.

Ayrıca 4-3-3 oynayıp savunma yapamayan bir takıma nasıl olurda Real Madrid gol atamaz.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben sana anlatmadım ki. Ne diye her yazılanı üzerine alınırsın anlamam. Madem biliyordun ve o uzun yazıyı okudun, iyi ya işte bilgilerin pekişti. Keşke bildiğin şeyleri okumasaydın da zamandan tasarruf yapsaydın.

Henry çok yönlü bir futbolcu ama anlatmama gerek yok. Sen biliyorsundur.

Toplu hücum, toplu savunma diye bir futbol mekanizması var.

Bknz : Google

Dip not: Ben futboldan anlayan biri değilim. Merak bile etmiyorum nasıl bir şey olduğunu.
                        Benden Başka kimse Barcelonanın savunması hakkında ve Henrynin oynadıgı bölge hakkında yorum yapmadıKör değilim Salak hiç değilim

Tartıştığımız konuyu kavrasam cevabımı ona göre vereceğim ama anlamadım

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlhan abide zaten Hanry'de olsa İbrahimoviç'de olsa o mevkide her oyuncunun forvet oynayabileceğini anlatmaya çalıştı.

Ayrıca 4-3-3 oynayıp savunma yapamayan bir takıma nasıl olurda Real Madrid gol atamaz.
                          Bilmem onu git Ronaldoya,marceloya,benzemaya sor
                          O kaçırdıklarını umut kaçırınca yerin dibine sokuluyor

Yorum

• Ronaldo denen apaçinin ne büyük futbolcu (!) olduğunu gördük. Bir de Messi'yle karşılaştırmıyorlar mı bunu.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ronaldo denen apaçinin ne büyük futbolcu (!) olduğunu gördük. Bir de Messi'yle karşılaştırmıyorlar mı bunu.
                              Kasma kendini

Yorum

• @ İlhan

sence çarktaki o değişikliğin nedeni "yusuf" değil miydi?
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim