Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu dedigimi farkli yönlere cekmeye gerek yok. Ben Katalan degilim, Katalanlara sempatim de yok. Sadece bir Barcelona taraftariyim. Hep zorlanacak derken, takim olana kadar demek istedim.
    Özür dilerim, bir şey ima etmek istemedim, mesajımı da düzelttim..
    En fazla 6 ay içinde takım olur bence diyorum, teşekkür ederek sözlerimi noktalıyorum..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Robinho bizim oyuncumuz değil artık
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özür dilerim, bir şey ima etmek istemedim, mesajımı da düzelttim..
        En fazla 6 ay içinde takım olur bence diyorum, teşekkür ederek sözlerimi noktalıyorum..
        Rica ederim. Kötü niyetli olmadiginizi biliyorum zaten.
        Ikinci yariya kadar oturur insallah Real Madrid kadrosu da, bu sefer Bernebeau'daki mac 2-6 degil de daha yakin skorlarla biter. Biraz da heyecan gelir.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Rica ederim. Kötü niyetli olmadiginizi biliyorum zaten.
          Ikinci yariya kadar oturur insallah Real Madrid kadrosu da, bu sefer Bernebeau'daki mac 2-6 degil de daha yakin skorlarla biter. Biraz da heyecan gelir.
          O tartışmayı yapmıştık..
          Kaka geldi
          6-2 değil de 6-4 olur denildi..
          Ronaldo geldi, birşey denilmedi ondan sonra..

6-2 güzel bir rüyaydı sizin için ama bitti
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bir daha 6 tane yemez zaten Real kendi evinde.40 yılda bir olacak şeydir o.Ancak üçleriz gibime geliyor Barnebau'da.
            Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir daha 6 tane yemez zaten Real kendi evinde.40 yılda bir olacak şeydir o.Ancak üçleriz gibime geliyor Barnebau'da.

Terbiyesizler, 40 yılda bir bariz üstün oldunuz( geçen sene ) 40 yılda yapmadığımız makarayı yaptınız..

Yorum

• Sevilla'yı tebrik ediyorum, Real'i sahadan sildiler resmen. Real golü bulduğunda da uyuz olmuştum. O ana kadar sahanın tek hakimi Sevilla'ydı, bi duran top 1-1. Neyse ki 2. golü de buldular ve hakettikleri bir galibiyet aldılar.

Yorum

• Ben bir R.Madrid sempatizmanı olsam, Pepe'nin o formayı halen giyiyor olmasını hazmedemezdim. İster galakticos ol, ister çemişgezekspor farketmez. Yere düşürdüğü rakibine kasten acımasızca o tekmeleri savuran, insanımsı yaratığa tekrar forma giydirilmez. Real MADRİD gibi çıktığımız yüz yılın takımı ünvanını taşıyan, bir camia bu yaratığa nasıl futbolcum demeye devam ediyor anlamıyorum.
                  En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 05.10.2009, 18:48.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    26 - Eskişehir bu plaka yerli.

Bu sezon da 16 Bursa yaparız artık, bu taraftan bakınca 61 Trabzon gözükür.
                    abi bence bu sefer atmasınlar o kadar sonra kızıp takımı sil baştan yapıyorlar transfer piyasını karıştırıyorlar yazık sonra ronaldo satış listesinde falan dayanamam
                    TRABZONSPOR

Yorum

• 6 tane daha atarız bu sezon Real'e.

Yorum

• Xavi artik yaslanmaya basladi.
                        Barcelona'ya Fabregas yakisir.
                        Seneye insallah Fabregas'i da aliriz.
                        Henry'nin de yavas yavas alternatifini bulmaya yönelmemiz gerekecek.
                        Ribery olabilir mesela.
                        Ayrica sola da Alves gibi hücuma katki yapabilecek iyi bir sol bek alirsak seneye de sampiyonlugun en güclü adayi Barcelona olur.
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Xavi artik yaslanmaya basladi.
                          Barcelona'ya Fabregas yakisir.
                          Seneye insallah Fabregas'i da aliriz.
                          Henry'nin de yavas yavas alternatifini bulmaya yönelmemiz gerekecek.
                          Ribery olabilir mesela.
                          Ayrica sola da Alves gibi hücuma katki yapabilecek iyi bir sol bek alirsak seneye de sampiyonlugun en güclü adayi Barcelona olur.
                          Fabregas kime yakışmaz

Yorum

• c. ronaldo = madrid

ççç

VİVA BARÇA

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Deplasmanda ise Sevilla kazanır maçı
                              Sevilla maçı alır demiştim))
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fabregas kime yakışmaz
                                herhalde en çok ona henüz u14- u15 takımlarındayken benim veliahtım fabregas yazan 4 numaralı guardiola forması hediye eden Guardiolalı BARÇAYA yakışır. Nede olsa yetiştiği kulüp. sol tarafa da ribery gerçekten çok iyi gider.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim