Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son haftalarda inanılmaz işler oluyor, Zaragoza-Barcelona maçında Zaragoza 3-0 öne geçebilirdi ama önce penaltı kaçırdı, sonra net bir pozisyon ve en sonunda attı golü, daha sonra Barca ilk pozisyonunda ilk golü, 2.pozisyonunda 2.golü buldu ve Zaragoza'lı oyuncunun da atılmasıyla maç bitti...

Ben bu sene ki yarışı geçen seneki FB ile yarışımıza benzetiyorum, inanılmaz goller kaçırıp, 1-2 pozisyon verip puanlar kaybettik, FB ise hemen hemen her maçında ilk şutları gol oldu...

Her şeyden öncesi müthiş bir heyecan yaşatıyorlar bize, ülkemizde ki pis düzeni gördükten sonra bu maçlar ilaç gibi geliyor, 2 hafta sonra ki El-Classico müthiş olacak, sabırsızlıkla bekliyoruz...

Yorum

• Mourinho çaylak Guardiolanın oyununa geldi daha ikinci yarının başında şampiyon filan olamayız fark çok dedi Real rehavete girdi psikolojik olarak kaybetti bakalım bundan sonrası Real için çok zor..

Yorum

• pepe denen mahlukatın, dün akşam kendi takım arkadaşı arbeloa'ya yaptığını gördünüz mü...insanlıktan nasibini almamış hayvan, valencia'lı oyuncuyla mücadele ederken yere düşüyor ve rakip oyuncu sanarak, kendini kaldırmaya gelen arkadaşına basıyor tekmeyi...http://http://video.milliyet.com.tr/...ylOJHo7xE.html

real gibi köklü bir takım bu hayvana katlanmakla çok şey kaybediyor bence.
        En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 09.04.2012, 16:27.

Yorum

• Vay be dün ne maç oldu Higuain olsa yenerdi Real.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• fark 1 e indi sonra eli ayagıa dolasır real mardinlilerin veee forza barca sampiyon olacaz))
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• forza realll

Yorum

• komutan logar
                bir cisim yaklaşıyor
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Barça yine geçerse Franconun Takımını Mourinho bakalım bu sefer ne bahane bulacak
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Barca ' nın 2. golü müthiş

Messi - İniesta iş birliği , adamlar işi biliyor Futbol bu işte bir de ülkemize bakın şike sahaya yansımadı muhabbeti
                    En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 10.04.2012, 22:47.

Yorum

• Barca 2-0 Getafe ilk yarı sonucu

Xavi'nin içerden çevrilen verilmeyen golü var.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Maç fazlasıyla 2 puan önde lideriz.

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maç fazlasıyla 2 puan önde lideriz.

Fazlasıyla umutlanmış gördüm sizi.
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fazlasıyla umutlanmış gördüm sizi.
                            10 puan iken de böyleydim ne kaybettim ne de buldum.

Henüz daha azabınız bitmedi bikaç sene daha
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Hayde Arda Hayde Athletico ...
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Dk.25 Gol - Ronaldo
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim