Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ''Casillas yılın kurtarışını yaptı!''

Sevilla'nın kalecisi Andres Palop, takımının Real Madrid'i 2-1 mağlup ettiği mücadelede Diego Perotti'nin 2.yarıdaki şutunu çıkaran Iker Casillas'ın kurtarışına inanamadığını belirterek meslektaşını övdü.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Tecrübeli eldiven meslektaşının kurtarışını El Pais'e "inanılmaz" olarak değerlendirirken "Gördüğümde inanamadım. Gol kutlamalarına başlamak üzereydim" dedi.

"Her kalecinin bir gün mutlaka yapmak istediği ama sadece seçilmiş birkaç tanesinin bunu başarabileceği muhteşem bir kurtarıştı" diye 35 yaşındaki file bekçisi bu kurtarışın "yılın kurtarışı" olacağını ve uzun süre akıllardan çıkmayacağını söyledi.

Meslektaşının kurtarışının güç, reaksiyon ve sonuç içerdiğini belirten Palop Sevilla teknik direktörü Manolo Jimenez'in de oyuna yaklaşımından dolayı övgüyü hakettiğini ve takımının mevcut rotasında yürümeye devam etmesini umduğunu belirtti.

Tecrübeli eldiven sözlerini "Jimenez yapması gerekeni yaptı. Maçı Real Madrid'e zarar vereceğimizi bildiği şekle getirdi ve herşey tıkırında işledi. Hissettiği başarı açlığı, hırs ve yakaladığı form ile şu anda herkesle başa çıkabiliriz" ifadeleriyle noktaladı.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Casillas iki nefis kurtarış yapmış.
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Sevilla - Real maçı ne maçtı öyle ya top bi Sevilla kaleinde bir Real kalesinde temposu çok yüksek bi maçtı ve son saniyeye kadarda aynı devam etti..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Nazar değmesin Casillas'a.Çok büyük kaleci ya.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Dünyanın en iyi 3 kalecisinden birisi.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sonra neden olmuyor bizde diyoruz..
              Bu adam 17 yaşında Real Madrid'in kalesine geçebiliyor, biz hala Onur'un tecrübesini tartışıyoruz..
              A.Bilbao'da 16 yaşında çocuk gol atıyor, biz Hasan Ahmet'i yolda görsek zor tanırız..

Çok fırın ekmek yememiz lazım en Vakfıkebir'inden..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                C.Ronaldo'nun aşırı kendine güveni dışında nesi var ki? Sempatik olmadığı muhakkak ancak bunun nedeni rakip takımların hepsi için problem olması olabilir mi?

Pepe'nin yaptığının ise elle tutulacak yanı yok..

Raul'un, Casillas'ın, Kaka'nın olduğu yere Prens Charles gibi adamlar yakışır..

ekleme: Pedro muhteşem gol atmış, bravo.. Umarım devam eder oynamaya..
                Ronaldo Real'e gelmeden önce en nefret ettigim futbolculardan birisiydi.
                Lafim futbolculuguna degil, kendini begenmis tarzi, dünyanin en iyi futbolcusu benim demecleri, en kücük bir darbede kendini yere atmalari (youtube'da videosu mevcut), dünyanin en pahali futbolcusu olmasiyla övünmesi kendisinden nefret etmek icin yeterli sebepler. Barcelona'ya gelseydi mecbur katlanmak zorunda kalirdim ama kesinlikle savunmazdim. ManU sampiyonlar ligi finalinde kaybedince onu aglarken görünce icimin yaglari öyle bir erimisti ki anlatamam. Real'e geldiginde zaten düsüncem tam tencere kapak misali idi.
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ronaldo Real'e gelmeden önce en nefret ettigim futbolculardan birisiydi.
                  Lafim futbolculuguna degil, kendini begenmis tarzi, dünyanin en iyi futbolcusu benim demecleri, en kücük bir darbede kendini yere atmalari (youtube'da videosu mevcut), dünyanin en pahali futbolcusu olmasiyla övünmesi kendisinden nefret etmek icin yeterli sebepler. Barcelona'ya gelseydi mecbur katlanmak zorunda kalirdim ama kesinlikle savunmazdim. ManU sampiyonlar ligi finalinde kaybedince onu aglarken görünce icimin yaglari öyle bir erimisti ki anlatamam. Real'e geldiginde zaten düsüncem tam tencere kapak misali idi.
                  Kendini beğenmişliği dışında elle tutulur bir eksi yönü olmadığını yazdım ben de zaten..
                  Tencere tamam da Raul, Casillas gibi adamlar nasıl kapaklar diyorum ben de, ona cevap vermiyorsun..

Bir Barcelona sempatizanının Real Madrid'e gelen C.Ronaldo'ya gıcık olmasından normal birşey olamaz, normal karşılıyorum ama Real Madrid'i ne kadar yamuk yumuk yansıtmaya çalışsan da herşey ortada

Yorum

• Kendini begenmisligi disinda yazdigim seyler de var orada. Sonucta bu adamdan sadece R.Madrid'e gittigi icin nefret etmiyorum. Futbolcu transfer ederken karakterine bakmadan transfer ediyorsunuz. Barcelona mesela sorunlu Ronaldinho'yu , Eto'o'yu gözünün yasina bakmadan yolladi. Su an kabul edilmelidir ki, futbola en büyük hizmeti Barcelona yapiyor, Real Madrid ise sadece yildiz oyunculari topluyor. Casillas ve Raul disinda, -ki ikisi de en az 10 senedir oynuyor- son zamanlarda futbol dünyasina hem karakter hem de futbol olarak alt yapisindan hangi yildizlari kazandirmis Real Madrid?

Yorum

Kendini begenmisligi disinda yazdigim seyler de var orada. Sonucta bu adamdan sadece R.Madrid'e gittigi icin nefret etmiyorum. Futbolcu transfer ederken karakterine bakmadan transfer ediyorsunuz. Barcelona mesela sorunlu Ronaldinho'yu , Eto'o'yu gözünün yasina bakmadan yolladi. Su an kabul edilmelidir ki, futbola en büyük hizmeti Barcelona yapiyor, Real Madrid ise sadece yildiz oyunculari topluyor. Casillas ve Raul disinda, -ki ikisi de en az 10 senedir oynuyor- son zamanlarda futbol dünyasina hem karakter hem de futbol olarak alt yapisindan hangi yildizlari kazandirmis Real Madrid?
                      Bir de atlıyor demişsin, bunun dışında ne var? Kasti tekme mi atar Ronaldo, ırkçı mıdır? Paris Hilton düşünsün onun dışındaki eksi yönlerini..

Barcelona çok iyi bir jenerasyon yakaladı, doğrudur.. Ancak takip etmediğinizden mi işinize gelmediğinden mi bilmiyorum ama La Liga'da çok sayıda Real Madrid patentli adam şu an oynuyor.. Kimisi kiralık, kimisi elden çıkarılmış.. Soldado, Negredo gibi yıldız adayları var, keza Getafe'ye kiralık verilen ve geri alınan Granero, Miguel Torres, De la Red.. Hangisi karaktersiz bunların?

Selman'ın dediği gibi keşke karaktermetre olsa da ölçsek insanların karakterlerini..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir de atlıyor demişsin, bunun dışında ne var? Kasti tekme mi atar Ronaldo, ırkçı mıdır? Paris Hilton düşünsün onun dışındaki eksi yönlerini..

Barcelona çok iyi bir jenerasyon yakaladı, doğrudur.. Ancak takip etmediğinizden mi işinize gelmediğinden mi bilmiyorum ama La Liga'da çok sayıda Real Madrid patentli adam şu an oynuyor.. Kimisi kiralık, kimisi elden çıkarılmış.. Soldado, Negredo gibi yıldız adayları var, keza Getafe'ye kiralık verilen ve geri alınan Granero, Miguel Torres, De la Red.. Hangisi karaktersiz bunların?

Selman'ın dediği gibi keşke karaktermetre olsa da ölçsek insanların karakterlerini..
                        Yahu karaktersiz demedim ben o adamlara.
                        Hangisi yildiz?
                        Hangisi bir Casillas veya Raul olabildi?

Ayrica kendini begenmislik baska bir seydir, diger futbolcularla dalga gecmek, en büyük benim demek baska bir seydir. Adamin egosu daglara taslara sigmiyor. Her hareketi itici, ve ilk parladigi zamandan beri kendisini bir cok kisiye nefret ettirdi. Umrunda mi? Degil tabi ki. Ona ne. Ben kendi düsüncemi yaziyorum. Ama sundan eminim ki Ronaldo bir tökezlesin, kötü oynamaya baslasin veya egosu takimi sabote etmeye baslasin, burda hakkinda methiye dizenlerin bir cogu aleyhinde sallamaya baslayacaklar. Ronaldo büyük futbolcu mudur? Evet. Fakat benim gözümde degeri Casillas'in sol eldiveni kadar yoktur. Futbolu biraksa yarin zerre kadar acimam. Gitsin Beckham gibi artistlik yapsin.

Yorum

Futbolcu transfer ederken karakterine bakmadan transfer ediyorsunuz. Barcelona mesela sorunlu Ronaldinho'yu , Eto'o'yu gözünün yasina bakmadan yolladi.?
                          İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu karaktersiz demedim ben o adamlara.
                          Hangisi yildiz?
                          Hangisi bir Casillas veya Raul olabildi?
                          Neyi tartışıyoruz ben de anlamadım

Altyapı karakterli.. Kaka, Albiol, Alonso, Arbeloa gibi adamların da karaktersizliğini ben duymadım.. Kimin karakterine bakmadan transfer etmiş Real Madrid yani?

ekleme: Ronaldo futbolu bırakırsa ben çok üzülürüm, tıpkı Messi bıraksa üzüleceğim gibi hatta tıpkı aşırı çirkef bir futbolcu ama dünyanın nadir çift yönlü beklerinden olan Daniel Alves bıraksa üzüleceğim gibi..
                          En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 07.10.2009, 12:51.

Yorum

• Benim elestirdigim nokta Real Madridlilerin Pepe, C.Ronaldo gibi karaktersiz oyunculari sindirebilmesi ve savunmasidir.
                            Hala anlasilmadiysa bir iletisim eksikligi olmus anlasilan.

Yorum

• Pepe'yi kimsenin savunduğunu görmedim.Zaten savunulacak bir hareket yapmadı da.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Burda savunulacak tek kişi varsa o da Henry'dir..
                                Tek klüp var ise FCB'dir..
                                Söz konusu FCB ise geri kalanlar nedir
                                Giresunlu Trabzonsporlular
                                Osman Ağa Torunu!
                                Mês que un clup!
                                25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X