İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
2-3 sayfa arkada konvoyun Allahı var.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
O kurtaris ayip oldu gercekten.İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla umarım böyle oynamaya devam eder de lige renk gelir.Maşaallah Valencia ve Sevilla iyi başladılar lige.
Son sözlerim Casillas'a.Sen nasıl bir kalecisin öyle.Bir pozisyonda Murat Kosova" Bu adam kedi yutmuş sayın seyirciler" dedi.Valla haketti bu lafı.
Sevilla'lilar sevinmeye baslamisti bile.
Tam iki metreden adam kaleye plase ile yolladi topu, adam diger direkten uctu yahu.
Sezar'in hakki Sezar'a."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
O maca kadar iyi bir averaj yapin, bir de yenilmemizi bekleyin.İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarca'lılar erken sevinmeye başlamasınlar çünkü puanlarımız şu an eşit.Nasıl diyorsanız Barca-Madrid maçından sonra anlarsınız
O zaman belki esitlenir puanlar da lider olabilirsiniz."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Zamanında dedik arka sayfalarda ama ıggkh mıkghh edenler olduİlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon sözlerim Casillas'a.Sen nasıl bir kalecisin öyle.Bir pozisyonda Murat Kosova" Bu adam kedi yutmuş sayın seyirciler" dedi.Valla haketti bu lafı.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Rüyalarda buluşuruz ademİlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle26 - Eskişehir bu plaka yerli.
Bu sezon da 16 Bursa yaparız artık, bu taraftan bakınca 61 Trabzon gözükür.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
kabus diyecektin galiba..İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyalarda buluşuruz adem
Özkan SÜMER
Yorum
-
Biz takılmayız böyle şeylere.. Futboldur, olur..İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekabus diyecektin galiba..
Tabii ilk kez yaşanınca böyle mutluluklar, tadı başka olur, eğlenin gençler
Yorum
-
Fazla da uzatmamak lazim.İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLOS
LOST
LOSER
diye uzatılabilir aslında..
12. haftaya saklayalim sevincimizi.
Ayrica bir ekleme de yapalim.
Barcelona'nin kilit oyuncusu Messi, R.Madrid'in de Ronaldo.
Fakat R.Madrid henüz takim olamadigi icin Ronaldo olmayinca kazanmakta hep zorlanacak.
Barcelona ise Messi olmadan da kazanabiliyor.
Bu da bu sezon iki takim arasindaki farki belirleyecek bence."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
Yorum
-
Real Madrid 6 hafta önce oluşmuş bir takım, Barcelona ise bu takımı en iyi bakış açısı ile 4 yılda oluşturdu..İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla da uzatmamak lazim.
12. haftaya saklayalim sevincimizi.
Fakat R.Madrid henüz takim olamadigi icin Ronaldo olmayinca kazanmakta "hep" zorlanacak. .
Bu sene zorlanabilir Real Madrid, Sevilla maçında olduğu gibi ama 2.devre, en kötü ihtimalle ise gelecek sene neler olacağını tahmin bile edemiyorum.. "Hep" zorlanacak sadece bir Barcelona Sempatizanı" (siyasi içeriği ile alakası olmayan sadece futbolu ile ilgilenen) temennisidir yani
En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 05.10.2009, 16:51.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
Hep zorlanacak derken, takim olana kadar demek istedim.
Gelecek sene neler olacagini da gelecek sene tartisiriz.
Ben genel olarak bu sezonu kastettim.En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 05.10.2009, 16:53."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum