İlk olarak Özge tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kaka goller dişında; çok top kaptırdı. Sonuç anlamında var; fakat performans olarak kayıptı. İlk maça göre farklı bir kadro çıktı sahaya Lass, Raul ve Ronaldo yedek bekledi. Takım yavaş yavaş oturuyor, bu hali ile bile fazla gol atıyor ise, takım oturduğu zaman Real'in bileği kolay kolay bükülmez. En ince nokta savunma araya atılan her top tehlike yaratıyor. Sahanın en iyisi ise bana göre attığı bitirici paslar ile Guti idi."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
-
Yetenek bakımından; en çok hangi özellikleri gözüne çarpıyor?İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGetafade kiralık oynarken takip ettiğim bir oyuncuydu..Gerçekten yetenekli maçı izledin mi Gökhan..İzlediysen eğer nasıl oynadı Granero"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Ben beğendim yetenekli çoçuk sahanın her yerinde savaşıyor..Geçen de gol atmıştı zaten..İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGetafade kiralık oynarken takip ettiğim bir oyuncuydu..Gerçekten yetenekli maçı izledin mi Gökhan..İzlediysen eğer nasıl oynadı Granero
Özge Kaka ya zaten o haraketleri yapsın diye o kadar para verdik..
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Devamlı oyunun içinde savaşan bir tip..Çalımlarınıda beğeniyorum iyi yerlere gelir umarımİlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYetenek bakımından; en çok hangi özellikleri gözüne çarpıyor?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Tamam; demekki bende 2 maçlık performansına bakarak yanılmadım değerlendirmemde, bana göre yaratıcı oyuncu değil, daha çok mücadeleci bir oyuncu. Dribling, pas yönü, yaratıcı yönünden çok; mücadeleci yönü 2 maçta gözüme çarpti. Böyle kadrolarda bu tür oyuncular olmalı, gerideki boşlukları gidermek için ve önde basarak rakibi bozmak için.İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevamlı oyunun içinde savaşan bir tip..Çalımlarınıda beğeniyorum iyi yerlere gelir umarım"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İşin enteresan tarafı Getafe'de yaratıcılık baabında göze çarpıyordu.. Demem o ki, savaşan tarafı da yaratıcı tarafı da ortalama üzerine çıkarsa (çıkacak gibi duruyor) yeni bir heyecan kazanacağızİlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam; demekki bende 2 maçlık performansına bakarak yanılmadım değerlendirmemde, bana göre yaratıcı oyuncu değil, daha çok mücadeleci bir oyuncu. Dribling, pas yönü, yaratıcı yönünden çok; mücadeleci yönü 2 maçta gözüme çarpti. Böyle kadrolarda bu tür oyuncular olmalı, gerideki boşlukları gidermek için ve önde basarak rakibi bozmak için.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
ççççççİlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabırsızlanma 10 hafta sonra dünya karması ile maç yapacaksınız .....
Dünya karmesi ve real aynı cümlede çççççç
Dünya karması derken her milletten bir futolcu demek istedin herhalde
Yoksa şu an dünyanın en iyi forveti İbra Barça'da, en iyi iki orta sahası Barça'da, dünyanın en iyi ofansif ayriyetten tek başına takım olma özelliği gösterebilen Messi Barça'da, en iyi sağ bek'i Barça'da. Sahi Real'de bunlardan kaç tane var?
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçççççç
Yoksa şu an dünyanın en iyi forveti İbra Barça'da, en iyi iki orta sahası Barça'da, dünyanın en iyi ofansif ayriyetten tek başına takım olma özelliği gösterebilen Messi Barça'da, en iyi sağ bek'i Barça'da. Sahi Real'de bunlardan kaç tane var?
Cümleye bakarsan Real ile Dünya Karması'nın aynı cümlede olmadığını görürsün
...
En iyi öznel mi nesnel mi bir yargıdır ?
Yorum
-
Tabii ki de Öznel ama Trabzonspor en iyi cümlesin bu cümle nesneldirİlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCümleye bakarsan Real ile Dünya Karması'nın aynı cümlede olmadığını görürsün
...
Yorum
-
Anlatmak istediğin realdiİlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCümleye bakarsan Real ile Dünya Karması'nın aynı cümlede olmadığını görürsün
...
Yorum
-
Ona göre konuş çççİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlatmak istediğin realdi
...
Yorum
-
Bizde de var işte bir iki topçu görünümlü amatör..İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçççççç
Yoksa Casillas'tan, Raul'dan, Ronaldo'dan, Kaka'dan, Ramos'tan falan Yavuz Selim'de çok var
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
"Barça tarihin en evrensel takımı!''
FC Barcelona kulübünün başkanı Joan Laporta'dan gündem yaratacak açıklamalar geldi..
İspanya'da, Katalan milliyetçiliğinin sembolü olan FC Barcelona kulübünün başkanı Joan Laporta, ''Barça, tarihin en Katalancı ve en evrensel takımı'' dedi.

Katalonya Radyosuna demeç veren Laporta, Real Madrid kulübü genel direktörü Jorge Valdano'nun geçtiğimiz haftalarda Alman haber ajansına verdiği demeçte, ''Barcelona, Katalonya'dan içeriye, Real Madrid ise Madrid'den dışarıya bakıyor'' şeklinde bir ifade kullanmış olmasına da cevap verdi.
Barcelona kulübü başkanı, ''Kendini ifade etmesini bilen ve İspanyol devletinde yaşayan birinin halen Katalonya ile Madrid arasındaki farkı bilmemesi çok üzücü. Barcelona'daki başkanlık odamda, Katalonya ve Barcelona bayrağı var. Madrid genel direktörünün odasında ise İspanya ve Madrid bayrağı var'' şeklinde konuştu.
Laporta ayrıca, başta medya olmak üzere İspanya'daki birçok kurumun Katalonya'da yaşayanları ''bölmeye çalıştığını'' iddia etti.
Katalan milliyetçiliğini her seferinde açıkça dile getiren Laporta, geçtiğimiz haftasonu düzenlenen ''Katalonya için bağımsızlık'' adlı gösteriye de katılıp, destek vermişti.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum