Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İbrahimovic'i oldum olası beğenmedim. Eto'o ondan daha iyiydi bana göre vede Barcelona sistemine daha uygundu.

Bu sene Real şampiyon olacak.

Yorum

• Atletico Madrid sezona çok kötü başladı, onlarda bizim gibi eski günlerini arıyor...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• 550 Milyon Euro Borç

İspanya'nın en büyük kulüplerinden biri olan Valencia şu aralar iflasın eşiğinde...

Valencia kulübünün muhasebecileri bu aralar normalden biraz daha fazla çalışmak zorunda. Geçen sezon iflasın eşiğine gelen Valencia, başkan Manuel Llorente'nin 92 milyon euroluk faizi ödemesiyle bu durumdan kurtuldu. Sezon başında Raul Albiol'u Real Madrid'e 15 milyon euroya satan İspanyol ekibi, kasasına giren bu parayla kısa bir süre nefes aldı. Ancak 550 milyon euroluk borç, kulübün Silva ve Villa gibi önemli yıldızlarını kadrosunda tutmasını zorlaştıracak gibi gözüküyor.

Şu anda hem lig hem de UEFA Avrupa Ligi'nde yarışıyorlar ve bu akşam Lille deplasmanına gidiyorlar, gelecekte durumlarının ne olacağı hakkında en küçük bir fikirleri olmadan...

fanatik.com.tr
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          550 Milyon Euro Borç

İspanya'nın en büyük kulüplerinden biri olan Valencia şu aralar iflasın eşiğinde...

Valencia kulübünün muhasebecileri bu aralar normalden biraz daha fazla çalışmak zorunda. Geçen sezon iflasın eşiğine gelen Valencia, başkan Manuel Llorente'nin 92 milyon euroluk faizi ödemesiyle bu durumdan kurtuldu. Sezon başında Raul Albiol'u Real Madrid'e 15 milyon euroya satan İspanyol ekibi, kasasına giren bu parayla kısa bir süre nefes aldı. Ancak 550 milyon euroluk borç, kulübün Silva ve Villa gibi önemli yıldızlarını kadrosunda tutmasını zorlaştıracak gibi gözüküyor.

Şu anda hem lig hem de UEFA Avrupa Ligi'nde yarışıyorlar ve bu akşam Lille deplasmanına gidiyorlar, gelecekte durumlarının ne olacağı hakkında en küçük bir fikirleri olmadan...

fanatik.com.tr
          2 senedir villa ve silva satılacak çünkü zor durumda deniyor...ama adamlar satmıyorlar...bakalım bu sene ne olacak..valencia'yı genelde sevmişimdir...
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• bende başka bir taraftan bakayım 2 yeni yardımcı hakeme. bir barcelona taraftarı olarak istemem yani.hep biz oynuyacaz hep atak hep top bizde zaten valdez e de güvenmiyorum pek bizim kalede ki hakem başlıcak sıkılmaya ondan sonra başlıcak valdes le sohbete
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              550 Milyon Euro Borç

fanatik.com.tr

Allah kahretsin hepinizi koskoca valencia ne hallere düştü.550M lik borcu nasıl yaptılar acaba
              Dallas Mavericks
              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Messi dünyalara bedel

Barcelona Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yle olan sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı. 2016'ya kadar Messi'ye talip olan kulüp ise 250 milyon Euro'yu Barcelona'ya vermek zorunda...

Geçtiğimiz sezona 5 kupa alarak damgasını vuran Barcelona’da başarının altındaki en kalın imzalardan biri de kuşkusuz Lionel Messi'ye ait...
                Takımını şampiyonluğa taşıdığı 2008-2009 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nin en iyi oyuncusu seçilen Arjantinli yıldız, Katalan takımıyla 2 yıllık daha sözleşme yeniledi. Messi 2014'e kadar sözleşmesini attığı imza ile 2016'ya kadar uzattı.
                Katalan ekibi, dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen 22 yaşındaki yıldıza verdiği değeri ise, sözleşmeye eklediği maddeyle de gösterdi ve Messi'yi almak isteyen takımlara karşı dudak uçuklatacak bir bedel ortaya koydu.

Lionel Messi'yi 2001 yılında genç takım formasıyla dahil olduğu Barcelona'dan ayırmak isteyen kulüp, 250 milyon Euro sözleşme fesih bedelini gözden çıkarmak zorunda kalacak.
                Colmandante

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah kahretsin hepinizi koskoca valencia ne hallere düştü.550M lik borcu nasıl yaptılar acaba
                  David Villa ve Silva'yı o kadar istedik vermediler pişman olduklarına eminim.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    David Villa ve Silva'yı o kadar istedik vermediler pişman olduklarına eminim.

abi onlarıda verdik mi kim kaldı takımda.Zaten takıma düzgün bir kaleci bulamadılar canizares ten sonra.Bu borcu nasıl yaptılar çok merak ediyorum.Yazık ya gerçekten çok yazık
                    Dallas Mavericks
                    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bu ekonomik durumda bile Villa ve Silva'yı vermemeleri vizyonlarını gösteriyor.Valencia her zaman zirve mücadelesi içinde bulunması gereken takımlardan birisi Atletico ile birlikte.Umarım başarılı olurlar.
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ''Ne Maradona ne de ben..''
                        Brezilya'nın efsane ismi Pele, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusunun ne Maradona ne de kendi olduğunu belirterek, "Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Di Stefano'dur" dedi..

Macaristan'ın önemli spor internet sitelerinden biri olan 'Topfoci.hu'ya açıklama yapan Pele, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusunun ne kendisi, ne de Maradona olduğunu söyledi.

Pele, ''Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Real Madridli Alfredo Di Stefano'dur. Maradona'nın elle attığı golün dışında kafa golü yok ve sağ ayağıyla topa iyi şut vuramıyor. Oysa Di Stefano komple bir oyuncu, bu nedenle o, en büyük'' diye konuştu.

Pele, futbol yaşamı boyunca Avrupa'ya transfer olmamasıyla ilgili ise şunları söyledi:
                        ''Brezilya'nın Santos takımında kendimi çok mutlu hissettim. Bu nedenle transfere sıcak bakmadım. Oysa Didi ile birlikte Real Madrid'e transfer olmam için çok ciddi öneriler aldım.''
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bence 6 tane gol olur ...Derken direkten döndü....Haydi oğlum Madrid....
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence 6 tane gol olur ...Derken direkten döndü....Haydi oğlum Madrid....
                            Şu 1 ççç.............
                            Twitter Adresim

Yorum

• İbra her hafta yapacak mısın bunu bana?Bu haftaki golü güzeldi hakkını yemiyim
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• futbol ziyafeti izlemek isteyenleri ntvspor a bekliyoruz barcelona 3 atletica madrid 0 her türlü gol atılır ara pası serbes vuruş,orta
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim