Türkünün ismini karistirmisim, dogrusunu caliyorsun, tesekkürler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
O an ağlardım galiba ben orda olsam.İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca öyle bişi dedi ki kendimden geçtim
bizden biri hocam biz illa şampiyonluk beklemiyoruz bu sene dedi hocanın cevabı ise o soğukta içimizi ısıtmaya yetti
''arkadaşlar şampiyon olacağız ''dedibordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildiHerşey süperdi...
Hocayla muhabbet ederken içimizden biri tam hatırlayamadım şimdi onu dedi ki '' Hocam bizim bu sene illede şampiyon olalım diye bi beklentimiz yok '' gibi bişey dedi...
Ersun hocada anında '' bu takım şampiyon olacak arkadaşlar '' cevabını vermesi buz gibi havada bizi ısıtmaya yetti...
galiba gecenin en güzel haberi sagolasin hocam sen sampion olacagiz diosan allahin izniyle olacagiz hocam25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
hala kendime gelemedim Selocan heyecandan ölecemİlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO an ağlardım galiba ben orda olsam.
Yorum
-
İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞevval sam'dan çay elinden öteye adlı parçayı çalarsanız sevinirim
Teşekkürler..
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
sezon başından beri kafamda şüpheler için de yaşıyorum. am bu kadar inanan bir adam görünce olay bitmiştir.İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca öyle bişi dedi ki kendimden geçtim
bizden biri hocam biz illa şampiyonluk beklemiyoruz bu sene dedi hocanın cevabı ise o soğukta içimizi ısıtmaya yetti
''arkadaşlar şampiyon olacağız ''dedi
ALLAH razı olsun
Yorum
-
Tahmin edebiliyorum Musty keşke yanınızda olabilseydim.İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala kendime gelemedim Selocan heyecandan ölecembordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
biletleri şimdiden ayırtın 31 Mayısaİlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahmin edebiliyorum Musty keşke yanınızda olabilseydim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum