Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bugünkü idmanda ersun yanal hocamıza bir taraftarımızın; biz bu sene sizden illaki şampiyon olacağız diye bir beklentimiz yok açıklamasına,hocamızın:biz bu sene ŞAMPİYONN olacağız arkadaşlar demesine karşı keyfim bayağı doruk noktalara çıktığından 41.yıl marşını bir dinleyebilirsek ne güzel olur diyorum ve teşşekür ediyorum sayın ersun hocamıza..
Yorum
-
Sen yap ben sabaha kadar dinlerimİlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayın yapmak ve ben
Anlamam ki o işten , ben iyi bir dinleyiciyimdir sadece
Benim yayını onuncu dakikadan sonra dinleyende çıkmaz zaten , eheh .
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Yahu şaşırdın mı Recep, bu neİlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehabu selmana hastayım ya
ççç ççç ççç
yanlış anlaşılmasn

Recep baktı herkesi sıradan çizmeye başlıyorum, türküyü bulup göndermiş hemen.Selman yer mi?Yemez
Yorum
-
Ben sana büyük bir iyilik yapacam, merak etmeİlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak ya. kahretsin ki şarkıyı gönderme bitti. yoksa iptal ederdim.
iyilik yaranmıyor bu insan oğluna ya

Gamze teşekkürler canım, türkü için.Recep sana da teşekkürler hadi
Yorum
-
iyi yayınlar Gamzeİlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki şu an dinlemiyordur ama çok sevdiğim bi kardeşim için beşköylü ademden hanifem türküsünü istirham ediyorum,iyi yayınlar

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum