İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu yapılan ziyaret çok yerinde olmuş...
Hem Ersun Hoca adına hemde taraftarın Ersun Hocaya olan güvenini bir kez daha dosta düşmana göstermiş olduk...
Bu tip haberlerle gündem değiştirmeye devam edecekler muhtemelen...Yıpratma çalışmaları son sürat devam edecektir...
Ama bu birlik ve beraberlik sürdüğü sürece ''it ürür kervan yürür''...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Eyvah eyvah bide Ferner yüzünden ne ettun Hüseyin.İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhahah , cezamı geliyor bana
Fener maçı yüzünden

Evet Selman abi yine çok hızlı hiç affetmez valla.İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin'i çizeyim mi?
Muhasebecileri sevmem ben zaten

La Hüseyin dedinmi abi.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
Eheh çççİlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin'i çizeyim mi?
Muhasebecileri sevmem ben zaten

Transfer dönemleri hariç iş sıkıntısı yaşıyorum zaten işler kesat
Harbi öyle oldu ama 15 dakika dedim kaç dakika olmuş
Cezama razıyım
Yorum
-
hazir bmn avrupa geliorİlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiletleri şimdiden ayırtın 31 Mayısa

25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
sen hala donmadın mıİlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEheh ççç
Transfer dönemleri hariç iş sıkıntısı yaşıyorum zaten işler kesat
Harbi öyle oldu ama 15 dakika dedim kaç dakika olmuş
Cezama razıyım 
Yorum
-
Hahu nasıl bir öneridir yahuİlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin gelecek transfer sezonunda transfer başlığına girmesin

Mustafa tam sınıra gelmiştim ama son anda hayata döndüm
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum