Fb, Edu ile skoru 2-0 yaptı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Neyse hemsolarim, ben o halde yanliz nargile icmeye gidiyorum..Leverkusen-Bayern macina orda devam bakarim...wolfsburg-bremen maci su an 2-4 .bremenin 2 golü Ötzil (Mesut Özil) denİlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bayram abi affina siginiorum insallah diorumÖzledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Yorum
-
Biglia mı ? Biglia hem bizim hem de fbnin listesinde olduğu söyleniyordu.Bilica galiba golü atanİlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-1 oldu biglia attı golü
Yorum
-
bayram abi biz eniyisi özelden cep numaralarimizi verelim biz yinede baksa gün bulusup keyif yapariz uzun uzun muhabet ederizİlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse hemsolarim, ben o halde yanliz nargile icmeye gidiyorum..Leverkusen-Bayern macina orda devam bakarim...wolfsburg-bremen maci su an 2-4 .bremenin 2 golü Ötzil (Mesut Özil) den
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
gamze hla sorun var. ses gelmiyor ne yazıkki?İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar özür dilerim internet bağlantım koptu anca bağalnabildim.Şu anda yeniden yayındayım.
Çok özür dilerim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum