İyi geceler Gamze. Ve her şey için çok teşekkürler... Güzel olan her şeyin an gelip biteceğini unutuveriyor insan. Bu mutlu gece yolculuğunun sonsuza kadar süreceği gibi bir duyguya mı kapıldım ne? Senin veda konuşmanla kendime geldim...
İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Bu arada Bülent Şirin' e içimizi burkan nostaljik anekdotlar için de teşekkürler
Ben teşekkür ederim üstâd... Bunlar kendimi tutamayıp ceffel kalem karaladıklarım. Bu şarkıların bütün hatırlattıklarını buraya dökmeye kalksam bir kitaplık yazı çıkar sanırım. Ama öyle şey olmaz tabiî, radyo başlığı burası...
Neyse, çok gevezelik ettim. Umarım buradaki devamsızlığıma sayarsınız.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Annesi "Barış bir gün toprak olur" sözünü "Barış bir gün baba olur" diyerek söylemişti.
Halit Kıvanç'ın "bir yeri değiştirdiniz şarkı içerisinde" demesi üzerine annesi "o sözü hiçbir anne söylemez" demiştir...
Hatırladığım kadarıyla bu şekilde gelişmişti.
Al işte, nasıl bırakıp gideceksin bu başlığı şimdi?
Yahu aklıma şu Gülen Gözler filminde Müjde Ar'ın sözde kaçışından sonra Münir Özkul'un rakı sofrasında kızının küçüklüğüne dair anıları hatırlayıp efkarlanması karşısında evin küçük kızının "Bilmez miyim?" demesi geldi...
Kayacığım, o program yayınlandığında sen ya teşrif etmemiştin ya da yeni doğmuştun. Nasıl hatırlıyorsun?
Sonradan bir daha mı yayınlandı yoksa? Ya da sen bir büyüğünden tüyo aldın?
Bir üçüncü ihtimal var, bende erken bunama emareleri baş gösterdi...
Al işte, nasıl bırakıp gideceksin bu başlığı şimdi?
Yahu aklıma şu Gülen Gözler filminde Müjde Ar'ın sözde kaçışından sonra Münir Özkul'un rakı sofrasında kızının küçüklüğüne dair anıları hatırlayıp efkarlanması karşısında evin küçük kızının "Bilmez miyim?" demesi geldi...
Kayacığım, o program yayınlandığında sen ya teşrif etmemiştin ya da yeni doğmuştun. Nasıl hatırlıyorsun?
Sonradan bir daha mı yayınlandı yoksa? Ya da sen bir büyüğünden tüyo aldın?
Bir üçüncü ihtimal var, bende erken bunama emareleri baş gösterdi...
Sonradan yayınlandı Bülent abi. Youtube kapanmasa idi görüntüyü buraya koyardım aslında.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum