Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gülpembe benim için bir yaz gecesinin sessizliğinde kısık sesle el radyosu dinleyerek alemlerden alemlere yolculuk yapmak demek... Şalpazarı'nda yağmur sonrası bulutların arasından tertemiz yıkanmış atmosferin berraklığında Dünya'nın en güzel lacivertinin görünmesi demek... Daha neler neler demek...

O daha neler neler ve diğer parçaların bıraktığı izler için kitap yazmam gerek...

Yorum

• İyi yayınlar, keyifli dinlemeler)
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Belki de bu alemde cenaze namazını kıldıran imamın, kendi sözleriyle uğurladığı tek mevtadır Barış Manço... Hiç unutmuyorum, hocaefendi güzel bir vaazın ardından "unutma ki dünya fani, veren Allah alır canı..." diye sözünü bitirmişti...

Ruhu şad, mekanı Cennet olsun...

Yorum

• Gamze'cim iyi yayınlar...

İlhan gör bak, Gamze'yi de dinliyorum...
          "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Soner hocam, teşekkürler.

Ve Mehmet abim, hoşgeldin.

İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belki de bu alemde cenaze namazını kıldıran imamın, kendi sözleriyle uğurladığı tek mevtadır Barış Manço... Hiç unutmuyorum, hocaefendi güzel bir vaazın ardından "unutma ki dünya fani, veren Allah alır canı..." diye sözünü bitirmişti...

Amin abi, amin...

Yorum

• İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Belki de bu alemde cenaze namazını kıldıran imamın, kendi sözleriyle uğurladığı tek mevtadır Barış Manço... Hiç unutmuyorum, hocaefendi güzel bir vaazın ardından "unutma ki dünya fani, veren Allah alır canı..." diye sözünü bitirmişti...

Mekanı cennet olsun...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• Ey gidi, bu parçayı (Gülme ha gülme) bir seferinde merhume annesi Rikkat hanım söylemişti televizyonda... Halit Kıvanç'ın "Zaman zaman içinde" adlı programıydı yanlış hatırlamıyorsam...

Yorum

• Açıkçası bir istek yapmayı düşünüyordum ama istekte bulunacağım herhangi bir şarkının hali hazırda çalanlardan daha sıkı olabileceğinden emin olamadığım için vazgeçtim

Bu güzel programın gidişatına hiç etki etmeyeyim en iyisi

Bu arada Bülent Şirin' e içimizi burkan nostaljik anekdotlar için de teşekkürler
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• iyi yainlar
                    son zamanlarda dinleyemiyorum
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İyi yayınlar Gamzeçiğim. Çok güzel bir yayın ve görüyorum ki dinleyenlerinde çok güzeller

Yorum

• Güzel yayındı Gamze, teşekkürler
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ustalar başlığa renk kattılar sağolsunlar...
                          Hepinize tekrar teşekkür ederim...

Yorum

• İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ey gidi, bu parçayı (Gülme ha gülme) bir seferinde merhume annesi Rikkat hanım söylemişti televizyonda... Halit Kıvanç'ın "Zaman zaman içinde" adlı programıydı yanlış hatırlamıyorsam...
                            Ve Bülent abi...

Annesi "Barış bir gün toprak olur" sözünü "Barış bir gün baba olur" diyerek söylemişti.

Halit Kıvanç'ın "bir yeri değiştirdiniz şarkı içerisinde" demesi üzerine annesi "o sözü hiçbir anne söylemez" demiştir...

Hatırladığım kadarıyla bu şekilde gelişmişti.
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Çok teşekkürler Gamze....

Dinlediğim en iyi yayınlardan birisiydi....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gamze'cim çok teşekkürler yayın için... Çarşamba akşamı internet olan bir yerde olabilirsem (bu akşam ablamdayım), yine dinlemede olacağım...
                                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X