Hatirltmis gibi olmayayimda, benimde bir istegim vardi, Servetten, dogum günümde, calma ihtimaliniz var mi acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
az sonra Barış gelir o da hayri yaşardan kedi yavrisini isterİlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşköylü Adem'den Hanifem şarkısını dinlemek isteyenler alıntı yapsın...
Bu gözde şaheseri es geçmeyin...Çok seveceksiniz...
Haydi

D:
Yorum
-
80li yıllarda Kızları da Alın Askere diye şarkısı varmış adamın.İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkin Baba baba adam ya
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
Ömer hakli ama ilkdinledigimde bende cok begenmistimİlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşköylü Adem'den Hanifem şarkısını dinlemek isteyenler alıntı yapsın...
Bu gözde şaheseri es geçmeyin...Çok seveceksiniz...
Haydi
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Boşa uğraşmayın, çalmam Hanife manife
Salih şarkıyı atladığım için ksuura bakma.
Çok severim ben de bu şarkıyı.
Bu arada; az sonra Muhammet'in söylediği Erkin baba şarkısı da gelecek.
Çok şeker bir şarkı.
)
Yorum
-
Bu dinleyicilerine saygısızlıktır...Teessüf ederim...İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşa uğraşmayın, çalmam

Çal çal...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
O bir şey mi? Adam kızını okula göndermemişİlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle80li yıllarda Kızları da Alın Askere diye şarkısı varmış adamın.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
başkanım başlayalım mı protesto gösterilerineİlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dinleyicilerine saygısızlıktır...Teessüf ederim...

Çal çal...
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer hakli ama ilkdinledigimde bende cok begenmistimİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşköylü Adem - Hanifem isteyrum ula. Çalın benim için
İsteyenler artıyor Gamzeİlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende istiyorum beşköylü Ademden hanifeyi

Biraz müddet verelim kanka...Olmadı radyo binasına protesto yürüyüşüİlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanım başlayalım mı protesto gösterilerine
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum