Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Estağfurullah hocam, af ve müsaade ne demek... Benim senin altına imzamı atacağım o kadar çok yazın var ki yetişemiyorum bile. Sonunda peşini bıraktım, nefesime güvenemedim...
Çok teşekkürler...Yorum
-
Oy oy "İkinci Bahar".
Gamze seni sevmeyenler ve bütün yakınları sol bek olup Yattara'nın karşısına çıksın!Güneş, güneş, güneş sana tapınanlar kardeşimdi benim...
Ahmet Muhip Dıranas - "Ağrı" Şiiri
-Artık değiller!
Kinim dinimdir. Mahşerde görüşürüz.Yorum
-
Yorum
-
Kolay gelsin gamze....
iyi yayınlar...Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Bu arada Ezginin Günlüğü'nün İlk Aşk albümünden "1980" ve İlkay Akkaya'dan "Alaydım Eline Elime" var mı?Güneş, güneş, güneş sana tapınanlar kardeşimdi benim...
Ahmet Muhip Dıranas - "Ağrı" Şiiri
-Artık değiller!
Kinim dinimdir. Mahşerde görüşürüz.Yorum
-
Gamze,
Arşivinde "Kan ve gül" bulunur mu? Ama Kıraç'tan değil, İskender Doğan'dan... Kıraç için az önce Çelik hakkında yaptığım değerlendirme geçerli değil elbet, o hangi parçayı söylese bir başka yorumluyor, sanki kendi parçası haline geliyor.
Fakat İskender Doğan ile "Kan ve Gül" benim için çok şey ifade ediyor. 1970'ler, soğuk ve çiseli Şalpazarı yılları vs, vs...
Meğer ardımda ne çok şey bırakmışım ben... BMN Radyo'ya takılalı beri idrak ettim...
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum