iyi yayınlar...herkese iyi aksamlar....
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Erdal usta, ben çırak,
Sizi destekliyorum.
Yayının ne zaman?BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Tevazuuun fazlası riyadandır uşaklar... Bizden geçti sevdaluk...Bayrak sizde...Hepinizi çok seviyoruz. Trabzonspor adamlık demektir. Hepiniz adamsınız....Artın eksilmeyin taşın dökülmeyin...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Yayın Yine Güzel Geçiyor Konuklar Muhabbetler.. Tebrik Ederim..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
-
Gamze beni proğramına davet eden kimdi,
Çünkü ben yeni dinlemeye başladım,BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
-
Sözü geçmiyor ama ben yazayım gene. Erdal Abi'yi çağıran da bendim
.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Adil abi estağfurullah bile demiyorum...
Gamze, uyarına gelirse bir de Birol Topaloğlundan nokta ana çalarsan ( Zeynep başkan dan yol havası da olur) ağlama faslını bitirip dua faslına geçerim...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Anıl, Hüseyin ve siyaset hariç her şeyi konuşuruz. Lakin sıkıntı şu; benim mikrofonum yok. Hadi oldu kullanmayı bilmem...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
İstek Yapabilirmiyim.. Eğer Olursa..
Daha Önce Çalındımı Bilmiyorum Ama Volkan Konak - Bu Gaybana Sevdaluk veya Ayşem Destanı 2 ..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum