Her ne kadar bazen mesajlarım silinip dellensem de, (Hatta arada bir protesto edip 3 günlüğüne falan genel başlığından kaçmışlığım da var.) disiplin şart.... Yoksa ardı alınmıyor.
Selman bakınma . En çok mesajımı ilhanla sen temizliyorsun.
Tunga abi bordomavi.net olarak hiç dernekleşmek düşüncesini taşıyomusunuz? Ben şuanki durumdan şikayetçi değilim fakat eminimki sitenin maddi ihtiyaçları da oluyodur. Özveride bulunan arkadaşlar vardır mutlaka maddi olarak bilemediğimiz. Çok yük olmuyordur inşaallah.
İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Valla ufaklığı ancak uyuttum ve radyoyu açtım. Müzikler çok güzel sohbeti kaçrdım...Teşekkürler Tunga ...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Görev yaptığım süre içerisinde Forum içerisindeki olaylarda tamamen objektif olmaya ve sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturarak aile ortamını bozmamaya özen gösterdiğimizi söyleyebilirim, ki biliyorum bu davranışlar adet edinilmiş durumda, hala devam ediyor. İşte BMN farklarından biri de bu.
İsmail abi özelden saldırı var.Başta Mardi olmak üzere "müzik isteyerek programın akışını bozduğum" söyleniyor.Yalanlarsan sevinirimMardiyi sana havale ediyorum
En son Harun tarafından düzenlendi; 16.09.2008, 23:47.
Yorum