Olsun eline diline sağlık inşallah bidahaki sefere dinleriz herkese hayırlı geceler....
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yayın ve verdiğin bilgilerden çaldığın şarkılardan dolayı size teşekkürlerimi bir borç bilirim iyi geceler diliyorum Tunga Abi.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Allah be en sevdiğim parça
zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam
abi ne yapmaya çalışıyorsun sen ya
niyetini açık açık söyle lütfen
perişan ettin bizi burda
Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
-
Yorum
-
biz tşk ederiz abi çok güzel bir yayın oldu
sesine emegine sağlık bir sonrakini iple çekicez artık
Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
-
Yayını kaçıranlar ya da yeniden dinlemek isteyenler alttaki bağlantıdan dinleyebilirler.
İndirmeden dinlemeye başlayabileceksiniz.
105 dakika. 30 MB
Yorum
-
-
dün akşam aklım bu yayındaydı... 22:15 gibi Metin Abi'yi aradım, Metin Abi "şu an radyoyu dinliyorum, Tunga mahvetti bizi yaptığı girişle" gibi bir ifade kullandı... ben de eğer iletebilirse selamlarımı iletmesini rica ettim kendisinden... anlaşılan yine harika bir yayın olmuş...
neyse ki yayını sonradan dinlememiz için yardımlarınızı da esirgememişsiniz... şimdi indiriyorum...
harikasın BMN...
En son sümela61 tarafından düzenlendi; 18.07.2008, 17:55. Sebep: "ifade etti" yerine "ifade kullandı" kelimesinin yazılması..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."Yorum
-
Bu akşam:
Karadeniz müzikleri eşliğinde olabildiğince interaktif bir yayın yapacağız gene.
Soru sorun diyorum ama çok yuvarlak sorular geliyor; keskin köşeli sorunuz yok midur?
Neyse, sizlerin de katılımıyla yayın Karadeniz müzikleri eşliğinde soru cevap şeklinde olabilir gene. Tamamen size bağlı...
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum