Tunga usta, burdan tüm hemsehrilerime kucak dolusu selamlarimi iletirsen sevinirim..Selamlar Bayram
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Tunga abi İstanbulda aştınız. ama Trabzonda gel gör ki Bordo Takım efsanesi devam ediyor. bitecek gibide değil
seri galibiyetlerimiz devam ediyor.
+1 Ahmetin kulakları çınlıyodur şuan
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
aman arkadaşlar,çarşı grubunu örnek vermeyelim lütfen,sadece medya tarafından şişirilen,sempatik gösterilen,maçlara bitakım maddeler alıp(birçoğu) maç boyu maç izlemeden bağıran-bağırtılan,bağırmazsa tartaklanan,insan öldüren(a.gücü maçı),maç öncesi maç sonrası karmaşa çıkaran,otobüs taşlayan,rakip taraftarı gördügü an bilinçsicze üzerine saldıran ama nedense bize örnek-toplumsal olaylara duyarlı bir taraftar toplulugu olarak gösterilen ve benim hiç hazetmedigim onlar gibi de olmak istemedigim bir oluşum..10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Tunga abi harikasınız. Yayın süper gidiyor. Sizi dinlemek inanılmaz keyifli bir şey. Soruların git gide zorlaştığını görüyorum. Sizi yormuyorlardır umarım
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 10.07.2008, 00:11.Yorum
-
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Trabzonsporumuzun ulusal basında yeterince temsil edilememmesini neye bağlıyosunuz. bunun için bir lobi çalışması yapılabilirmi? mesela gündüz radyospor dinliyorum akşama kadar ve çoğu kezde mesajlarımla katılıyorum bordomavi.net adına. radyosporda istanbul takımlarını konuşan yazar var trabzonu sadece yorumcu olarak sayın ağaoğlu temsil ediyor yeterli buluyomusunuz ağaoğlunu. bunun için bişeler yapabilirmiyiz...
En son fındıkoğlu tarafından düzenlendi; 10.07.2008, 00:20.İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i RumiYorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
Doyurucu cevabınız için teşekkürler.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
bmn avrupa hakkinda ne düsünüyorsun?
yapilan faaliyetlerden memnunmusun?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Tunga abi artık bundan sonra programları sen yapacaksın kesinlikle inanıyorum..."Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum