“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Akılıma takılan bir şey var soru değil sadece bir rica
Yönetici ve temsilci arkadaşlarımızdan bir isteğim olucak . Bizleri yani BMN üyelerini herhangi bir konuda uyarırken biraz daha kibar hoşgörülü olmalarını istiyorum.
Asıl sorum ise şu ;
Biz TRABZON daki taraftarlar ! yemeğe de giderken en fazla 10 maça da giderken en fazla 10 taş çatlasın 15 kişi o da bizim yani çekirdek bir kaç kişinin çabaları ile oluyor .
Bunun sorumlusu kim sizce ? TRABZON temsilciliğindeki arkadaşlarımızın bu konuda yeterli olduğunu düşünüyor musunuz .
Yeri geldiğinde bizi ot gibi olamızı isteyen gereksiz mesajlar yazmayın aksi halde silinecek diyen arkadaşlarımız neden maçlarda organizasyonlar düzenlemiyorlar
Radyo BMN'nin potansiyelini genişletmek için ne gibi düşünceler içerisindesiniz Tunga Abi merak ediyorum. 23000 küsür üyenin olduğu forumumuz da Radyoya yeterli ilginin gösterildiğini düşünmüyorum. Bu konuda alacağınız kararları ve atacağınız adımları merakla bekliyorum.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
2-) Sitenin saati zaman zaman Türkiye Saati, zaman zaman Merkezi Avrupa saati oluyor; yanılıyor muyum?
En son Cyzio tarafından düzenlendi; 10.07.2008, 00:00.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
bmn | TRABZONSPOR > Genel siteye giren ilk bu bölüme giriyor ve bu bölümde takılıyor %80 lik kısım.. ve önemli konular bu foruma acılıyor mesela bu konunun oldugu gibi bu konu hakkındaki görüşleriniz neler..
Biz TRABZON daki taraftarlar ! yemeğe de giderken en fazla 10 maça da giderken en fazla 10 taş çatlasın 15 kişi o da bizim yani çekirdek bir kaç kişinin çabaları ile oluyor .
Bunun sorumlusu kim sizce ? TRABZON temsilciliğindeki arkadaşlarımızın bu konuda yeterli olduğunu düşünüyor musunuz .
Yeri geldiğinde bizi ot gibi olamızı isteyen gereksiz mesajlar yazmayın aksi halde silinecek diyen arkadaşlarımız neden maçlarda organizasyonlar düzenlemiyorlar
Elif Ablanın sorusuna paralel bir sorum olacak.
Bilindiği gibi Zonguldak'ta Trabzonlular çok ama biz bir türlü organizasyon düzenleyemiyoruz. 4 kişi elimizden geleni yapıyoruz ama diğerleri bize destek vermeyince birşeyler ortaya çıkmıyor.
Peki biz bu sorunu halletmek için neler yapmalıyız?
En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 09.07.2008, 23:51.
ama tribünlerimizin durumu çok iç açıcı degil,birçok sayıda grup var ve maalesef birçoğu amaçlarına uygun hareket etmiyor,hatta para karşılığı satın alınabilenleri bile var..belki bu tür oluşumları engellemek gibi bir amacımız olabilir mi?
Yorum