teşekkürler güzel ve başarılı bir program oldu..devamını diliyoruz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Çok teşekkürler Tunga ...Ama burda bitmez gerede de sürer bu fasıl
off the record sorularım var...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Çok yoruldun Tunga abi
Harikaydın.
İyi geceler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Tunga Abi dün akşamki yayının süperdi, artık her çarşamba yaparsın
Yorum
-
Dün gece Tunga abinin yayınladığı Sorularla BMN yayınını dinleyemeyenler ya da yeniden dinlemek isteyenlere müjde!
Fakat bazı sorunlardan bahsetmem gerekiyor: Kayıt yaptığım yazılım radyo yayınlarında mp3’leri almak için hazırlanmış bir yazılım. Bu sebepten mi bilmiyorum ama Tunga abinin yayını parçalara bölerek kayıt etmiş. 30 dakikalık kaydın 25. Dakikası başında, 5. Dakikası sonunda olabilir. Karışık ama yine de anlaşılır bir kayıt olduğunu düşünüyor.
Yayını kaçırmış ve dinlemek isteyenlerin çok fazla üzerinde duracağı bir sorun gibi durmuyor.
İndirmeden dinlemeye başlayabilirsiniz. 25 MB, 85 Dakika
4shared, resimlerinizi, belgelerinizi, videolarınızı ve dosyalarınızı saklamak için mükemmel bir yerdir, böylece bunları arkadaşlarınız, aileniz ve tüm dünyayla paylaşabilirsiniz. Şimdi ücretsiz 15GB'ınızı talep edin!
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 10.07.2008, 17:25.
Yorum
-
Tunga Abi yüreğine sağlık. İkinci yarısına yetiştim yayının
Bu tip programları her zaman bekliyoruz senden abi.
Osman'ın verdiği linkteki dosyayı indiriyorum şu an. Bir kez daha dinleyeyim
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Osman'cım çok teşekkürler... siz olmasanız biz yanmışız...İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dün gece Tunga abinin yayınladığı Sorularla BMN yayınını dinleyemeyenler ya da yeniden dinlemek isteyenlere müjde!
Fakat bazı sorunlardan bahsetmem gerekiyor: Kayıt yaptığım yazılım radyo yayınlarında mp3’leri almak için hazırlanmış bir yazılım. Bu sebepten mi bilmiyorum ama Tunga abinin yayını parçalara bölerek kayıt etmiş. 30 dakikalık kaydın 25. Dakikası başında, 5. Dakikası sonunda olabilir. Karışık ama yine de anlaşılır bir kayıt olduğunu düşünüyor.
Yayını kaçırmış ve dinlemek isteyenlerin çok fazla üzerinde duracağı bir sorun gibi durmuyor.
İndirmeden dinlemeye başlayabilirsiniz. 25 MB, 85 Dakika
4shared, resimlerinizi, belgelerinizi, videolarınızı ve dosyalarınızı saklamak için mükemmel bir yerdir, böylece bunları arkadaşlarınız, aileniz ve tüm dünyayla paylaşabilirsiniz. Şimdi ücretsiz 15GB'ınızı talep edin!
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum