Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gündem | Tunga

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teşekkürler güzel ve başarılı bir program oldu..devamını diliyoruz..
    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Teşekkürler yararlı bilgiler edindik kendi adıma

Yorum

• Çok teşekkürler Tunga ...Ama burda bitmez gerede de sürer bu fasıl off the record sorularım var...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.

Bekliyorum Erdal

Bu arada başlığımızı da yerine, BMN Radyo Bölümü'ne taşıyorum.

İyi geceler...
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Teşekkürler, çok şey öğrendim BMN hakkında.

Yorum

• Çok yoruldun Tunga abi

Harikaydın.

İyi geceler.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Cafer abi sözünü tekrarlıyorum...

Şansıma tüküreyim...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Dün geceki program bilgilendirme açısından çok keyifliydi.Umarım bu tip programların sayısı dahada artar.Bu arada teknolojinizi yesinler sizin.Düpe düz kadın sesi o..

Yorum

• Çok şükür ki sonunda o sesin bana ait olmadığı ilk ağızdan açıklanmış oldu.

Yorum

• yayını kaçırdığım için üzgünüm.. bi arkadaşımın doğumgününü kutladık.. yetişemedim

yazılanlardan çok şey kaçırdığımı da öğrenmiş oldum
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• ben de dün akşam giremedim internete... ama çok istiyordum bu yayını dinlemeyi...

bu yayının kaydı varsa, süper olur vallahi...
                        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Tunga Abi dün akşamki yayının süperdi, artık her çarşamba yaparsın
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Dün gece Tunga abinin yayınladığı Sorularla BMN yayınını dinleyemeyenler ya da yeniden dinlemek isteyenlere müjde!

Fakat bazı sorunlardan bahsetmem gerekiyor: Kayıt yaptığım yazılım radyo yayınlarında mp3’leri almak için hazırlanmış bir yazılım. Bu sebepten mi bilmiyorum ama Tunga abinin yayını parçalara bölerek kayıt etmiş. 30 dakikalık kaydın 25. Dakikası başında, 5. Dakikası sonunda olabilir. Karışık ama yine de anlaşılır bir kayıt olduğunu düşünüyor.

Yayını kaçırmış ve dinlemek isteyenlerin çok fazla üzerinde duracağı bir sorun gibi durmuyor.

İndirmeden dinlemeye başlayabilirsiniz. 25 MB, 85 Dakika

4shared, resimlerinizi, belgelerinizi, videolarınızı ve dosyalarınızı saklamak için mükemmel bir yerdir, böylece bunları arkadaşlarınız, aileniz ve tüm dünyayla paylaşabilirsiniz. Şimdi ücretsiz 15GB'ınızı talep edin!

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 10.07.2008, 17:25.

Yorum

• Tunga Abi yüreğine sağlık. İkinci yarısına yetiştim yayının Bu tip programları her zaman bekliyoruz senden abi.

Osman'ın verdiği linkteki dosyayı indiriyorum şu an. Bir kez daha dinleyeyim
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dün gece Tunga abinin yayınladığı Sorularla BMN yayınını dinleyemeyenler ya da yeniden dinlemek isteyenlere müjde!

Fakat bazı sorunlardan bahsetmem gerekiyor: Kayıt yaptığım yazılım radyo yayınlarında mp3’leri almak için hazırlanmış bir yazılım. Bu sebepten mi bilmiyorum ama Tunga abinin yayını parçalara bölerek kayıt etmiş. 30 dakikalık kaydın 25. Dakikası başında, 5. Dakikası sonunda olabilir. Karışık ama yine de anlaşılır bir kayıt olduğunu düşünüyor.

Yayını kaçırmış ve dinlemek isteyenlerin çok fazla üzerinde duracağı bir sorun gibi durmuyor.

İndirmeden dinlemeye başlayabilirsiniz. 25 MB, 85 Dakika

4shared, resimlerinizi, belgelerinizi, videolarınızı ve dosyalarınızı saklamak için mükemmel bir yerdir, böylece bunları arkadaşlarınız, aileniz ve tüm dünyayla paylaşabilirsiniz. Şimdi ücretsiz 15GB'ınızı talep edin!

Osman'cım çok teşekkürler... siz olmasanız biz yanmışız...
                                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X