Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Menüde ne var ?
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Merhaba,

Öncelikle yayınınızda başarılar diliyorum.. Bir sorum olacak, TV yayını da düşünüyor musunuz? Şu güzel muhabbeti dinlerken radyonun üstüne bir de Trabzonspor ile ilgili bir fotoğraf koyuyorum da ancak kesiyor..

Yorum

• senol abimin kulagina sessizce 'ya sampiyonluk ya kume' diyerek ders calismama kaldigim yerden devam ediyorum
        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akyazı'da koşu pisti olacak mı?
          Cale sart kart cezalısı mı? diye de ek bir soru gelebilir bu soruyla birlikte

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Menüde ne var ?
            Gariban kaldık, kuru pastaya talim bu akşam )
            "Trabzonspor bir çember gibi,
            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Yasin öztekin bilmem sol bamba transferlerıne burun kıvıran herkes uzerınde puma formayla beles bılet pesınde takıma formasıyla satısıyle destek olmayan bir taraftar grubumuz var...Tatilde abinin birine sordum abı dedım maca nıye gıtmıyosun ya gıdılırmı 20 TL bılet dedım abı 20 TL n yoksa nıye yasıosun...

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı'da koşu pisti olacak mı?
                Zeki Müren de bizi görecek mi?
                İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Menüde ne var ?
                vasat panpa
                İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merhaba,

Öncelikle yayınınızda başarılar diliyorum.. Bir sorum olacak, TV yayını da düşünüyor musunuz? Şu güzel muhabbeti dinlerken radyonun üstüne bir de Trabzonspor ile ilgili bir fotoğraf koyuyorum da ancak kesiyor..
                Soralım gerek var mı diye konuklara
                İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senol abimin kulagina sessizce 'ya sampiyonluk ya kume' diyerek ders calismama kaldigim yerden devam ediyorum
                Şenol abi de aynı kanaattedir sanırım
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bmn nin Twitterde daha etkin olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
                  Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bmn nin Twitterde daha etkin olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
                    Ne gibi? detaylandıralım..
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Alper Konusunda görüşleriniz nelerdir?Gelirse uzun yıllar orta sahamızı domine edecek bir gelecek görebiliyormusunuz?

Yorum

• Beyler duyum var :F
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• sol bomba

Yorum

• 2 bomba transfer lafı inşallah defansa yapılacak transfer değildir. biri forvet biri jaja

Yorum

• Hedef ne olursa olsun o geri dörtlü komple değişmeli ... sevgiler

Yorum

• Şenol Bey uyudu mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X