Menüde ne var ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı'da koşu pisti olacak mı?
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenüde ne var ?)
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Yasin öztekin bilmem sol bamba transferlerıne burun kıvıran herkes uzerınde puma formayla beles bılet pesınde takıma formasıyla satısıyle destek olmayan bir taraftar grubumuz var...Tatilde abinin birine sordum abı dedım maca nıye gıtmıyosun ya gıdılırmı 20 TL bılet dedım abı 20 TL n yoksa nıye yasıosun...
Yorum
-
İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı'da koşu pisti olacak mı?
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenüde ne var ?
İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba,
Öncelikle yayınınızda başarılar diliyorum..Bir sorum olacak, TV yayını da düşünüyor musunuz? Şu güzel muhabbeti dinlerken radyonun üstüne bir de Trabzonspor ile ilgili bir fotoğraf koyuyorum da ancak kesiyor..
İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol abimin kulagina sessizce 'ya sampiyonluk ya kume' diyerek ders calismama kaldigim yerden devam ediyorumBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn nin Twitterde daha etkin olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum