Menüde ne var ?
BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Merhaba,
Öncelikle yayınınızda başarılar diliyorum..
Bir sorum olacak, TV yayını da düşünüyor musunuz? Şu güzel muhabbeti dinlerken radyonun üstüne bir de Trabzonspor ile ilgili bir fotoğraf koyuyorum da ancak kesiyor..
Yorum
-
senol abimin kulagina sessizce 'ya sampiyonluk ya kume' diyerek ders calismama kaldigim yerden devam ediyorum
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPORYorum
-
Yorum
-
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
Yasin öztekin bilmem sol bamba transferlerıne burun kıvıran herkes uzerınde puma formayla beles bılet pesınde takıma formasıyla satısıyle destek olmayan bir taraftar grubumuz var...Tatilde abinin birine sordum abı dedım maca nıye gıtmıyosun ya gıdılırmı 20 TL bılet dedım abı 20 TL n yoksa nıye yasıosun...Yorum
-
Zeki Müren de bizi görecek mi?
vasat panpa
Soralım gerek var mı diye konuklara
Şenol abi de aynı kanaattedir sanırım
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Alper Konusunda görüşleriniz nelerdir?Gelirse uzun yıllar orta sahamızı domine edecek bir gelecek görebiliyormusunuz?
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum