Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benimde stüdyodaki renktaşlarıma bir sorum olacak özelliklede tunga abiye; bu uefa şike konusunda kararını ne zaman verecek?, tüm türkiye ceza alırsada bu ceza hemenmi uygulamaya konacak ?
    Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• çççççççççç Şenol abi pusuya gelme..
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk eylem sonrası İstinye'ye gelmeyen ben Trabzonsporluyum demesin diyen adamla omuz omuza vermek biraz zor şahsım adına
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Kimse kimsenin Trabzonsporluluğunu sorgulamasın. Herkes kapasitesine göre çalıştı. BMN nini her üyeside mail vs. katkısında bulundu. Siyasileri sıkıştırdı. twitterda çalıştı. Medyada dle getirmeye çalıştı. Herkese teşekkür.
          https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk eylem sonrası İstinye'ye gelmeyen ben Trabzonsporluyum demesin diyen adamla omuz omuza vermek biraz zor şahsım adına
            istinye dediğiniz yerde milyonlarmı vardı? duymadık gelemedik. kim öyle bir laf etti?
            En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 21:44.

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkese iyi yayınlar çok güzel gidiyor bir sorum olacak başta büyüğüm Şenol abi olmak üzere ordaki sevgili abilerim ve kardeşlerime

Trabzonlu ve Trabzonsporlu biri olarak her alanda , hayatımın her aşamasında kişiliğime bu misyonu işledim.Trabzonu ve Trabzonsporu sevdirmeye çalışıyorum.Her Trabzonsporlu taraftarınında bu misyonu üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Sizin görüşlerinizi almak istedim
              Soru beğenilmediyse yenisini sorabilirim

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Var zaten" demedi mi kimse

Googledan aradim önüme bu cikti:

Stad icinde ve cevresinde satis yapiliyormu? Gercek kazanc orada yapilir.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Akyaziya böyle bir proje ekledikmi köseyi döneriz vallaha.. Messiler, Rooneyler havada ucusur
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Twitterde TT olması gereken bu: "Fenerbahçe Türkiyenin Yüzkarasıdır"
                  Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Ender abi'nin sesi nasıl?
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• )))))))) halitin bittiği andır ççç
                      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ender abi'nin sesi nasıl?
                        bana çok net geliyor

Yorum

• [HTML][/HTML]
                          İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bana çok net geliyor
                          eyvallah...
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ender abi'nin sesi nasıl?
                            * Az biraz yükselebilir...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ender abi zihniyet hakkında acaip bir örnek verdi bravo.

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ender abi zihniyet hakkında acaip bir örnek verdi bravo.
                                Kardeşini satmak pahasına

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X