benimde stüdyodaki renktaşlarıma bir sorum olacak özelliklede tunga abiye; bu uefa şike konusunda kararını ne zaman verecek?, tüm türkiye ceza alırsada bu ceza hemenmi uygulamaya konacak ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk eylem sonrası İstinye'ye gelmeyen ben Trabzonsporluyum demesin diyen adamla omuz omuza vermek biraz zor şahsım adınaEn son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 21:44.
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese iyi yayınlar çok güzel gidiyor bir sorum olacak başta büyüğüm Şenol abi olmak üzere ordaki sevgili abilerim ve kardeşlerime
Trabzonlu ve Trabzonsporlu biri olarak her alanda , hayatımın her aşamasında kişiliğime bu misyonu işledim.Trabzonu ve Trabzonsporu sevdirmeye çalışıyorum.Her Trabzonsporlu taraftarınında bu misyonu üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Sizin görüşlerinizi almak istedim
Yorum
-
İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Var zaten" demedi mi kimse
Googledan aradim önüme bu cikti:
Stad icinde ve cevresinde satis yapiliyormu? Gercek kazanc orada yapilir.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Akyaziya böyle bir proje ekledikmi köseyi döneriz vallaha.. Messiler, Rooneyler havada ucusur.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnder abi'nin sesi nasıl?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
[HTML][/HTML]İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana çok net geliyorBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnder abi'nin sesi nasıl?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleender abi zihniyet hakkında acaip bir örnek verdi bravo.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum