Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan Balcıymış aslında bal reklamlarında görebilirz

Yorum

• Serkan Balcı Gençlerde orta saha olarak milli takıma yükselmiştir...

Serkan balcının düşüşü gecen sezonun 2. yarısı başlamış bir dahada iflah olmamıştır...

Sorum şu: Şenol Güneş genç oyunculara şans vermekte biraz çekimsermidir...

Sanırım 95-96 yılıydı deplasmanda farklı kazandığımız kazandığımız Samsun kupa maçının rövanşına Akın,Mehmet ipek,Hüseyin Cimşir ve Fatih Tekke yi ilk 11 çıkartmıştı... Acaba yaşlandıkça garanticimi oldu?? Ne dersiniz??

Yorum

• Uyudunuz mu ula
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• programda kavga yok, hiçmi telegol izlemiyorsunuz

Yorum

• Aaaaa cacik yapan yok la prog.da kavga da yok dİnlenmez la

Yorum

• Fatih Tekke'yi neden unuttunuz. Bize bu kadar emek veren futbolcuya neden jübilesini Trabzonspor da yaptırmak istemiyor bu yönetim ?
              Bu fırtınayı dindiremezsiniz, biz susarız adımız kalır. Her ormanı boş zannetmeyin, belki bir kaplan uyumaktadır. Safa AYAZ TRABZON/Şalpazarı/Kabasakal Köyü

Yorum

• İlk olarak dry.cold tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke'yi neden unuttunuz. Bize bu kadar emek veren futbolcuya neden jübilesini Trabzonspor da yaptırmak istemiyor bu yönetim ?
                Futbolu resmen bıraktı mı?
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Beyler Eneramo'yu dile getirirken şu şarkı eşliğinde pilııızz

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ne yazık ki bu sene alt yapıdan kim çıkacak diye konuşamıyoruz.....
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bırakmadı ama sanki bırakacağını söylese hemen alacağız. Bu adam Trabzonspor'a aşık bir adam. Brozek gibi , jebrin gibi , adrian gibi gereksiz oyuncuları alacağımıza Çok az bir miktar ödeyerek Fatih Tekke yi alalım.
                      Bu fırtınayı dindiremezsiniz, biz susarız adımız kalır. Her ormanı boş zannetmeyin, belki bir kaplan uyumaktadır. Safa AYAZ TRABZON/Şalpazarı/Kabasakal Köyü

Yorum

• Beyler Ozan İpek'e Trabzon'da ev arayan emlakçıyı Transferfaresi bulmuş
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Az sonraaaaa!!

Yorum

• Bu arada akşam A2 milli takımını Japonya'ya karşı izledim Emre Güral'da hafif bir Jaja havası var Şenol beye iletin lütfen
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Soner Aydoğdu bitmiş

Yorum

• Mahmut Aksu ‏@m_aksu61
                                tff başkanı ve ekibi davetli olmasına rağmen şampiyonlar ligi finalinde yoktu.çünkü romanyada platini anormal fırçaladı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X