Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lisansli cekirdek ciksa kulüp müthis gelir elde eder
    ahahah süpersin kardeşim )
    Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• ah be abi şu t-shirt tsclub da satılsa keşke trabzonda yaşayan bir kardeşim tasarımını yapmış yok satıyor
      Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• TsClub'un ürün gamı son derece yetersiz + olarak da hazırlanan ürünlerde göze sokar gibi kullanılan Trabzonspor ve 61 yazıları günlük kullanıma pek hitap etmiyor bence
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

süper bir öneri
          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TsClub'un ürün gamı son derece yetersiz + olarak da hazırlanan ürünlerde göze sokar gibi kullanılan Trabzonspor ve 61 yazıları günlük kullanıma pek hitap etmiyor bence
            Tişörtün arkasında 61'in anlamı nedır yani?
            Bordomavi.net

Yorum

• İşte bu! Kolay gelsin arkadaşlar. Ağzınıza sağlık. İyi akşamlar diliyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tişörtün arkasında 61'in anlamı nedır yani?
                Halbuki sağlam bir tasarımla pekala tarafsız kitleye de ulaştırabilirsin ürünü önemli olan bu işten gelir elde etmek değil mi?
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Öncelikle yayındakilere selâmlar...

İyimser bir yapıda olmama rağmen, hâlen Şenol Güneş vasıtası ile 1970'lerin mirasını yediğimiz fikrindeyim ve o yıllardan gelen miras tükendiğinde yâni Şenol Hoca görevi devrettiğinde o mirasın yerine koyabileceğimiz dinamiklerimizin olmadığını düşünüyorum ve geleceğe ümitle bakamıyorum.

Konuklarımızın da bu konuda endişeleri var mı?
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• belki bu çoğu kişiye yanlış gelecek ama stadlarda tek parça olmak istiyorsak yönetim tarafından en az 50 kişilik bir grubun maratonun ortasına yerleştirip beslemeleri lazım

Yorum

• Trabzonspor taraftarını birleştirmenin sahadaki futbol takımının elinde olduğunu düşünüyorum...Eğer takım 5 dakikada bir gol atarsa sevinçler esnasındaki kaynaşma çok kısa sürede büyük bir sinerji oluşturacaktır ... inanıyorum

Yorum

• Tff 13:30 İstİnye protestoyu lÜtfen cumartesİ lÜtfen sÖyleylİm.

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkese iyi yayınlar çok güzel gidiyor bir sorum olacak başta büyüğüm Şenol abi olmak üzere ordaki sevgili abilerim ve kardeşlerime

Trabzonlu ve Trabzonsporlu biri olarak her alanda , hayatımın her aşamasında kişiliğime bu misyonu işledim.Trabzonu ve Trabzonsporu sevdirmeye çalışıyorum.Her Trabzonsporlu taraftarınında bu misyonu üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Sizin görüşlerinizi almak istedim
                          sorum kaynamasın

Yorum

• Koyacak?? adını adını komedi yaa
                            En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 21:31.

Yorum

"Var zaten" demedi mi kimse
                              "Trabzonspor bir çember gibi,
                              her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                              - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Şenol hocammmm koyacak yakiŞirrrrr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X