Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TsClub'un ürün gamı son derece yetersiz + olarak da hazırlanan ürünlerde göze sokar gibi kullanılan Trabzonspor ve 61 yazıları günlük kullanıma pek hitap etmiyor bencebazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLisansli cekirdek ciksa kulüp müthis gelir elde ederHemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsClub'un ürün gamı son derece yetersiz + olarak da hazırlanan ürünlerde göze sokar gibi kullanılan Trabzonspor ve 61 yazıları günlük kullanıma pek hitap etmiyor benceBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTişörtün arkasında 61'in anlamı nedır yani?bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Öncelikle yayındakilere selâmlar...
İyimser bir yapıda olmama rağmen, hâlen Şenol Güneş vasıtası ile 1970'lerin mirasını yediğimiz fikrindeyim ve o yıllardan gelen miras tükendiğinde yâni Şenol Hoca görevi devrettiğinde o mirasın yerine koyabileceğimiz dinamiklerimizin olmadığını düşünüyorum ve geleceğe ümitle bakamıyorum.
Konuklarımızın da bu konuda endişeleri var mı?7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
belki bu çoğu kişiye yanlış gelecek ama stadlarda tek parça olmak istiyorsak yönetim tarafından en az 50 kişilik bir grubun maratonun ortasına yerleştirip beslemeleri lazımOnur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
Trabzonspor taraftarını birleştirmenin sahadaki futbol takımının elinde olduğunu düşünüyorum...Eğer takım 5 dakikada bir gol atarsa sevinçler esnasındaki kaynaşma çok kısa sürede büyük bir sinerji oluşturacaktır ... inanıyorumbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese iyi yayınlar çok güzel gidiyor bir sorum olacak başta büyüğüm Şenol abi olmak üzere ordaki sevgili abilerim ve kardeşlerime
Trabzonlu ve Trabzonsporlu biri olarak her alanda , hayatımın her aşamasında kişiliğime bu misyonu işledim.Trabzonu ve Trabzonsporu sevdirmeye çalışıyorum.Her Trabzonsporlu taraftarınında bu misyonu üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Sizin görüşlerinizi almak istedim
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLisansli cekirdek ciksa kulüp müthis gelir elde eder"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum