Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Duyumları ben paylaşabilirim )
    Valla iyi olur...Ben transfer forumu bırakayım açayım kitabımı uzanıp dinleyeyim...Tekel 2000 nimde var yanımda...Oh keyif bu valla...

Yorum

• BMN Radyo'da yayındayız... Konuklarımız @temiz61 ve @TLiman ... Konumuz Şike Süreci... www.bmnradyo.com
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Şike'den başladık, soru varsa alabiliriz..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Dİnlemedeyİz....
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• * Şenol Abi'ye soruyorum 28 sene sonra geçen sezon şampiyon olan bu takım sevgisini neye bağlıyor ? İnsanlar'ın Trabzonspor enerjisi neden hiç bitmiyor ?
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• dinleyiciden çok konuk var cidden çok enteresan
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• hocam ayıp oluyor ama
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• * Ne soru sordum be kitledim proğramcıları ççç
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İyi yayınlar

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şike'den başladık, soru varsa alabiliriz..

Respect
                      Respect is a key principle of football. Respect for the game, integrity, diversity, dignity, players' health, rules, the referee, opponents and supporters. Our message is clear: zero tolerance against racism, violence and doping. Football unites people and transcends differences. The colour of the skin is invisible under the jersey and, for UEFA, this will always be so. Racism and any other forms of discrimination will never be tolerated. UEFA will not tolerate violence either on the pitch or in the stands. Football must set an example.

uefa Emre Belezoğlu konusunda ne yapar ?
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Herkese iyi yayınlar çok güzel gidiyor bir sorum olacak başta büyüğüm Şenol abi olmak üzere ordaki sevgili abilerim ve kardeşlerime

Trabzonlu ve Trabzonsporlu biri olarak her alanda , hayatımın her aşamasında kişiliğime bu misyonu işledim.Trabzonu ve Trabzonsporu sevdirmeye çalışıyorum.Her Trabzonsporlu taraftarınında bu misyonu üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Sizin görüşlerinizi almak istedim

Yorum

• bu progam kaydediliyor mu? müthiş zevkli dinliyoruz.

Yorum

• Şenol abinin endüstriyel futbol yüzünden başarısız olduk deyimine katılmıyorum ben.

Bence başarısızlığımızın en büyük nedeni yıllardır altyapmızı unutmamız, yapılan yanlış transferler ve yönetim kanadına seçilenlerin çoğununda bu takımın başına hizmet için değil rant için gelmesidir.
                            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• * Şenol Abi BMN ile nasıl tanıştı ve nasıl bugünlere gelindi

Yorum

• Lisansli cekirdek ciksa kulüp müthis gelir elde eder
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X