Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hepinize iyi yayınlar şimdiden, konuğumuza selamlar saygılar. Yayının sonlarına yetişebilirim diye hesaplıyorum.
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Müzik yayınımız başladı... 20.30'da konuklarımız ile yayında olacağız... http://www.bmnradyo.com
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Şenol Abiyi terleteceğiz
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Konuklarımız Şenol Altunsoy, Tunga Liman, yancılarımız Yiğit Gayretli ve sabit yancımız Halit M. Mollasalihoğlu
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bir istek isteyecem.. Reca etsem acaba...Olabilitesi nedir...
            Grup Abdal :Altın Yüzüğüm Kırıldı...

Yorum

• Dinlemedeyiz....
              Bordomavi.net

Yorum

• * Dinlemedeyiz
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir istek isteyecem.. Reca etsem acaba...Olabilitesi nedir...
                  Grup Abdal :Altın Yüzüğüm Kırıldı...
                  Vallahi bulabilirsem çalacağım ama zor bir istek oldu galiba
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• BMN Radyo'da konuklarımız @temiz61 ve @TLiman ile yayına başladık... www.bmnradyo.com
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallahi bulabilirsem çalacağım ama zor bir istek oldu galiba
                      Evet Zor... Albümü yok...İnternet albümleri var sadece... Sağlık olsun....

Yalnız şu proğrama 2 duyumcu çağırsanız buralar mahşer yerine dönerdi...

Yorum

• * Halit başkan Sezer Cumhur Önal gibisin müthiş
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İyi yayınlar,takipteyiz

Yorum

• Duyumları ben paylaşabilirim )
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Birlesmis Milletler toplaNtisi gibi yayin oluyor.

Yorum

• Ekip sağlam, yayıncılar ezik kalıyoruz
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X