Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ali Ece BMN Radyo'nun Konuğuydu | www.bmnradyo.com

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

taraftar sonuca falan endeksli değil, ondan da geçti artık. taraftar yenilmeye alıştı. tek dayanağı kaldı artık iyi futbol istiyor. taraftar sonuçtan geçti oyun iyi olsun derdinde.

Yorum

Siz kapatmadan bizler gitmeyiz
      Seni Aldığın Kupa Sayısı Değil , O Kupaları Aldığın Şartlar Efsane Yapar...
      https://twitter.com/duncahmet_61

Yorum

benide yayına alın bi ara iyiyimdir Ciddi ciddi dobra yorum yaparım.Sizin konuşma tarzınız mükemmel bordomavi ankara maç yaptık geçende Özellikle ilhanla çok iyi anlaşırım!
        En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 00:29.
        Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
        Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
        Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Türkçem için özür diliyorum sizden. Demek istediğim şuydu : Oğuzhan kardeşimizle ilgili birtakım yönetimsel sorunlar oldugu duyumları vardı. Bunları gizlememek gerek. Evet yönetimi yıpratırken takımı da yıpratabilir. Ama sadri şener gitmesi gerekirken gitmedi battıkça battı ve malesef bu şekilde gitti. Bu bizim 1,5 senemize patladı. Ama başka çözüm yolu yoktu. Traftarların tribünlere giderek Takımın sahibinin yönetim değilde taraftar olduğunu göstermesi lazım. Zevk vermeyen futbol gibi söylemleri de doğru bulmuyorum. Ben şuan 18 yasındayım. yaklasık 12 yaşından beri Sakaryaspor'u elimden geldiğince tribünden desteklemeye çalıştım ve Sakarya'da bulundugum sürece destekleyeceğim. Sakaryaspor taraftarı evet çok yırtıcı, kaba ama takımını yalnız bırakmadı. Ki ne zaman siyaset girdi o zaman futbol bitti. Sakaryanın bu durmda olmasının tek nedeni siyasettir. Malsef ki Trabzonspor da bu druma dogru gidiyor gibi. Burdan Trabzondaki arkadaşlara da seslenmek istiyorum. Lütfen maçlara gidin. Takımı kurtlara bırakmayın.

Uzun yorumum için özür diliyorum. İyi yayınlar. Bu arada Serdar abime de geçmş olsun dileklerimi iletiyorum
          ... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054

Yorum

Bekliyoruz ilhan
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

ultra aslan da şike için destek oluyor sözde bize Akçay için şunu söyleyim "Cevizin içi doldukça kabuğu incelir."
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Bu arada "Mutiş" geyiği de bitmemiş hala
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Ankaragücü erzurumspor bunlarıda unutmayalım!
                  Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Insallah gorusuruz. Ismim Samet Yilanci.

Yorum

• sebahattin çakıroğlu neden istifa etti aşbaşkanlıktan sizce trabzonspora siyaset girmedimi ? yönetim sizce bölünmedimi
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Billybay = Yusuf EMİRDAĞ. Arkadaşlar ben Afyonluyum Eskişehirde yaşıyorum. İnanılmaz derecede Trabzonsporluyum hatta diyebilirim ki bir çok Trabzonludan çok daha Trabzonsporluyum. Trabzon'a hiç getmedim görmedim. Ama Eskişehir ve yakınımdaki deplasmanlara gidiyom maçlara. Eskişehir Karadenizliler Derneği üyesiyim.
                        Evimde tüm Ts Clup ürünlerim mevcuttur.
                        Ayrıca Trabzonspor yüzünden kaldığım yurttan neredeyse atılma durumuna gelmiştim ve ayrıca askerde de 10 gün cezaevinde yattım Trabzonspor maçına gittim diye.

Benim tüm zamanım nette geçiyor artık tabiki sizlerleyim zaten daha önce farklı forumlar da adminlik de yaptım
                        En son billybay tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 00:35.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kanser gibi bişey yani kısaca
                          Colugumuzun cocugumuzun rizgindan kesip. O kadar yola gitmek pek mantikli bir sey degil. Ama bizim sevdamiz ne baskana,ne t.direktore ne de ruhsuz futbolculara.

Yorum

• En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 00:40.
                            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada "Mutiş" geyiği de bitmemiş hala
                              Hiç sorma Cumhur ya. Kendisi "asimilasyon" diyemiyor ama benim o gün 'muthiş' dememe takılıyor.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Guzel yayininiz icin tesekkurler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X