Olcan berbat bir sezon geçirdi arada attığı birkaç gol affettiremez onu...Soner ise Can dır...kaleciler dışında takımda kalması gereken tek yerli
BMN Radyo | "Haftanın Ardından" | İlhan Özmen ve Serdar Şenel
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
arkadaşlar işte zihniyet budur....
Egemen Bagis @EgemenBagis 54 dk
Tebrikler Galatasaray
Şampiyon Cimbom'luları kutluyorum.
Bir İstanbul sevdalısı olarak şampiyonluğun şehrimizde kalmasına sevindim."Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!Yorum
-
neden biz hala fuzuli konusyoruz trabzon ve trabzonsporlu olarak ? kaosta olan bı trabzonspor ... 3 kupayı alacagız dıyen azız yıldırım,2sını kaybeden azız yıldırım,tek kupa ıhtımalı olan azız yıldırm ? bence kendımııızı kandırıyoruz,Aziz bu kupayı bize bırkmayacak benceYorum
-
İyi yayınlar... TV izlerken sinirlerim hopladı iyice. Kendimi zor attım buraya...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum