Alper Galatasaray'a gidici zaten.
BMN Radyo | "Haftanın Ardından" | İlhan Özmen ve Serdar Şenel
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
öncelikle hayırlı geceler oğuzhanı aykutu bedava almayan muhanmet ve cenki nasıl alacaklar? süleyman hurma gibi bir adam şartEn son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 05.05.2013, 23:42.Yorum
-
Trabzon'lu oyuncu olarak istediğim transferler ;
Oğuzhan Özyakup,
Orhan Gülle,
Aykut Demir,
Muhammet Demir,
Mustafa Yumlu da bizim bünyemizden çıkan bir oyuncu ama Abdullah oynasa daha çok katkı verirdi ve aşama kaydederdi diye düşünüyorum.
Bu oyuncular uzun vadede çok iyi katkı sağlayacaktır.
Oğuzhan <--> Colman takas haberleri doğru mu? Haberiniz var mı?En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 05.05.2013, 23:46."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
aydın yılmaz(gs)rausch(hannover 5 milyn euro-sol ortasaha)mike hanke(gladbach 3,5 mLYN EURO-santrafr) ameorebieta(bilbao 8 mlyn euro-defns )juan forlin(espanyol 4mlyon euro-defans)marc muniesa(barca B-4mılyon euro-defans)aboubakar(valencıennes-5mılyn euro-santrafor)douglas(twente-10 mılyn euro defans)babel (ajax-4 mlyn euro)
bu adamların sozlesmelerı bıtıyor ve pıyasa değerlerı bu ? bunlar sadece gorunen kısmı,acba yonrtım bu futbolcularda para yıyemem dıye transfer etmıyor ?Yorum
-
-
Ben bu kadroya İbrahim Öztürk'ü eklemek isterim, şu anki defans hattımızı 5'e 6'ya katlar.Trabzon'lu oyuncu olarak istediğim transferler ;
Oğuzhan Özyakup,
Orhan Gülle,
Aykut Demir,
Muhammet Demir,
Mustafa Yumlu da bizim bünyemizden çıkan bir oyuncu ama Abdullah oynasa daha çok katkı verirdi ve aşama kaydederdi diye düşünüyorum.
Bu oyuncular uzun vadede çok iyi katkı sağlayacaktır.
Oğuzhan <--> Colman takas haberleri doğru mu? Haberiniz var mı?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
süleyman hurma trabzonsporda futbola başlamış birisi ama ne hikmetse trabzonda sevilmiyor... hatta tribünlerimizden küfür yediği oluyor...
bence trabzonda sorun ne başkan nede teknik direktör bence sorun kesinlikle sistemsizlik... bir sistem kurulucaksa sistemin başına süleyman hurma gibi biri olursa bizim takıma çağ atlatır...Yorum
-
Yabancı olarak kalsın diyebileceğim ilk kişi Alanzinho'dur.Eşsiz bir yedek benceArda Yavuz / YTÜYorum
-
-
hayirli aksamlar
Dolly Menga ya taktim ben açikcasi 500 bin euro maliyeti varson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum