bizi kımse mamalayamadı azizde kımmıs ? hakemler ıcın demıstım ben onları alır bı sekılde hem kaysrıy yenememeyen takım fenerı nasıl yensın ?
BMN Radyo | "Haftanın Ardından" | İlhan Özmen ve Serdar Şenel
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Hiç düşünmeye gerek yok. Gereksiz yabancılara o kadar dayanıyoruzç Ruhsuz burak a o kadar dayandık . Trabzonlu olan İboya Ahmede Hasan a mı dayanzmayacagız. Full Türk olsun. Değil 2 sene 7 sene dayanırım. Kötü geçen Bir mac sonu da kufredersem namerdim....Abi twitter dan ve buradan çapraz ateşe tuttum ama k.bakmayın cok sık giremiyorum radyoya... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
-
-
kızım sayesinde spor kanallarını izlemiyoruz,çizgi film izliyor kendisi
,ben de sizleri dinliyorum.Muhammet idmanlara başladı kuvvet çalışmalarına devam ediyor,bilginize.
En son Emin Danışmaz tarafından düzenlendi; 05.05.2013, 23:31.Yorum
-
30 senedır olduğu gibi bu gece de gene hüzün çökdü bütün Trabzonspor taraftarının gönlüne,kimse anlayamaz 30 senedir şampiyon olmayan bir takımı delice sevmeyi ve kimse bizim kadar övünemez,memleketini satmamanın gururunu..Trabzonsporu sonuna kadar destekleyen bütün abi kardeşlere selam olsun..2010-2011 şampiyonu TRABZONSPOR...Yorum
-
sanıyorum albayrak yönetiminde ibrahim hacıosmanoğluda 6 aylık üye iken asbaşkan olmuştu. duyum aldım emin olamıyorum üyelik tarihine bakılsa doğrusu anlaşılır...Yorum
-
Barça 4 ledi . Yine Messi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Ah ZAfer abi ahhh...radyoyu bile timsaha getirdin
Yorum
-
Okay Yokuşlu >>> Alper Potuk
Alper , senede 40 maç desek;
20 tanesinde 60 dakika oynar,
5 tanesinde sakat,
2 tanesinde cezalı,
3 tanesinde yedek,
10 tanesinde son 20dk oynar.
böyle bir adama 5-6 milyon gibi rakamlar vermek bence hiç mantıklı bir hareket değil. İstikrar yok, kuvvet yok.
Yeteneğine ve maç çevirme kabiliyetine lafım yok, bir çok işi iyi yapıyor ama o paraların oyuncusu değil."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum