Ah adalet, vah adalet.
BMN Radyo | "Haftanın Ardından" | İlhan Özmen ve Serdar Şenel
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Bence bu övünülecek bir durum değil, biz holigan değiliz, biz taraftarız.
Böyle bir şey olmamalıydı. Ben şahsen bunla övünmüyorum.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
-
İlhan kardeşim sana burdan sevgilerimi gönderiyorum Serdar beycim sizide seviyoruz yanlış anlamayın
Bu arada lütfen topu bana atmayalım serdar bey
Sizce gerçekten sivası eleyip finale cıkabılcegımıze inanıyormusunuz ??
>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
neden biz hala fuzuli konusyoruz trabzon ve trabzonsporlu olarak ? kaosta olan bı trabzonspor ... 3 kupayı alacagız dıyen azız yıldırım,2sını kaybeden azız yıldırım,tek kupa ıhtımalı olan azız yıldırm ? bence kendımııızı kandırıyoruz,Aziz bu kupayı bize bırkmayacak benceYorum
-
Iyi yayinlar u$aklar...
Ba$ka$ehir finale kalacaktir bence...$ikebahce moral ve motivasyon olarak bitmi$ durumda...sadece cimcimeler ile oynayacaklari maci dü$ünüyordurlar...böyle bir durumda bizde finale kalirsak kupayi alma ihtimalimiz cok yüksek olur...yoksa $ikebahce'den kupayi bu ruhsuz takimla alamayiz...bu arada Juventus'da 29. kez $ampiyon olmu$...vay anasina!Yorum
-
Yorum
-
Sorumu cevapladığınız için teşekkürler beyler.
Mustafa Reşit Akçay konusunda hemfikiriz.
Hem bölgeyi tanıyan yapısıyla, gençlerle çalışma yeteneğiyle, 3 sezon önce küme düşmekten son haftalarda kurtulan 1461 Trabzon'u (O zamanlar adı Trabzon Karadenizspor'du sanırım) nerelerden nereye getirdiği aşikar.
Ama seçimlerde aday olacak Muharrem Usta gibi "medyatik" bir ismin seçilirse M.Reşit Akçay yerine etiketi parlak bir ismi seçmesi muhtemel.
Muharrem Usta seçilirse takım İstanbul'un iki sarışınına benzer bir transfer politikası belirler.
Sizce doğru isim kim olur?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİLYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum