Paralı başkan değil de zeki başkan lazım. Ünal Aysal zengin diyorsunuz ama adam kulübe para vermeden borsayı tavan geliri tavan yaptı. Transferleri de iyi yönetti. Böyle bir başkan lazım işte bize. Parası olsun olmasın zeki olsun yeter
BMN Radyo | "Haftanın Ardından" | İlhan Özmen ve Serdar Şenel
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054 -
Kayseride
gsnin sampiyonlugunu kutlayan gruba
Kayserili taraftarlar giristi
olaylar çikmisson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
-
Yok Serdar...S.$ener'in secim vaadiydi bu...ondan yazdim...
Kongre sürecini konu$acak misiniz?Yorum
-
TRABZON'daki Tsclup'a sordum İlhan. Nike firmasına teklif etmişler ama onlar hiç bir kulübe bayan forması üretmiyorlarmış.
Ee bizim Tsclup'ın çıkardıkları da bildiğin tşört zaten
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
istanbul'daki alt yapı çalışmalarımızın ne düzeyde olduğundan haberiniz varmı? 1461i satmak yerine niye istanbulda adam gibi bir alt yapı organizasyonu kuramuyoruz? bir adet pilot takımda istanbula kursak nasıl olur?
istanbulda trabzonspor alt yapısında oynayan çocukların aileleri çok şikayetçi!!!En son murat şahin tarafından düzenlendi; 06.05.2013, 00:01.Yorum
-
-
Yeni sezon öncesi taraftarlarin kendi yaptiklari formalar daha güzel oluyor...yani kisaca taraftara sorsalar olmaz mi ?Yorum
-
Ben zaten bu nike ile çalışmayı samimi bulmuyorum. Resmen bizimle dalga geçiyorlar. İstanbulun formaları gayet şık oluyor. Ama bizimkiler delice bir şey. Bence TS Club ta iyi bir yapılanmayla forma üretimi TS Cluba devredilmeli artık.... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
-
-
Metin Atasoy bu konuyla ilgili bir projesinin oldugunu söylemi$ti...fena bir fikir olmaz aslinda...Yorum
-
yarın lys deneme sınavım var ama ben hala burdayım. Yatmadan önce başkanlıkla ilgili şunu söylemek istiyorum. Emre Aksoy ünlü olmak için aday oluyor gibi geliyor(Sadece düşüncemi söylüyorum) M.Usta ciddi bir açıklama yapmadan seçime katılmasın. Bize çok zarar verir. Metin Atasoy ve Hakan Kulaçoğlu biraz önce söylenen gibi de samimiler. İnşallah bizim için hayırlısı olur.... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
-
Iyi yayinlar, iyi geceler.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum