Gökhan Koç, İlhan Özmen ve Ender Kuyumcu ile Gündem | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
İlk 3 sandık takıma karışmayacakSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...Yorum
-
Yorum
-
İlhan yöneticileri tanımamayı marifet sayıyor ama, örnek vereceği yabancı takımlarda profesyonel adamlar görev yapar, o nedenle yöneticiler tanınmaz..
Bizdekiler hem kulüp sayesinde prim yapıyor, hem de iş yapmıyorlar.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Türkiye'yi Şampiyonlar liginde ilk temsil eden takım olan Trabzonspor bayan futbol takımı maddi nedenlerden kapanırken.Ağaoğlu Ataşehir bayan futbol takımına sponsor oldu.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Yorum
-
olm verem savaş derneğinden mi yapıyonuz yayını
habire öksürük tıksırık
ilhan da diğer odadan konuşuyor galiba, pesten geliyor sesi"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Hala futbol konuşuyor musunuz siz yahu? Bu akşam son konuşulacak şey.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Şu açıdanda bakmak lazım futbol şubesi yılmaz büyükaydın olmasa idi yerine olacak baska bırı yok zaten.SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...Yorum
-
Tüm ulusal medyada, neredeyse ağız birliği ile sahada küfürün büyütülmeye değmeyeceğini savunuyorlar...
Sizce durum nedir."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
arkadaşlar kolay gelsin iyi yayınlar siyaset tabiki trabzonspora şart ama bizi piyon gibi kullanıyorlar ve hala bazı arkadaşlar savunuyorlar pes bugün bile gördük şhota neden küfür yiyor belli akp işgal tabiki ediyor ama bunu anlamayan bizim taraftarlar suçlu benceBordomavi.net - OrhangaziYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum