Sapara yürürken Alanzinho neden oyuna 90. dakikada girdi?
Gökhan Koç, İlhan Özmen ve Ender Kuyumcu ile Gündem | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz. -
Yorum
-
Selamün aleyküm,kolay gelsin tv lerde sözde büyükleri izlemek istemedigim icin sizi dinliyorum.
Mayis ayinda olaganüstü kongre sart,aksi takdirde gelecek sezonda sampiyonluk hayal diyorum siz ne dersiniz?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
en iyi defans derken..
bence abdullah > ogün"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
TFF Başkanı Ulusoy'ken bile Trabzonspor camiası ezildi.
Yapmamız gereken Trabzonsporlu bireyler olarak, kişisel olarak yükselebileceğimiz en yüksek mevkilere gelmek.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
apo kariyeri boyunca 4-4-2' nin solunda oynadı ama stil olarak bence de 3-5-2 nin soluna daha yatkındı.. o ayrı"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
-
TFF Başkanı Ulusoy ama GS kongre üyesi falanı fistanı ..1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Sistem Trabzonspor'u ezmeye, altta tutmaya çalışıyor doğru ama kulüp pasif ve güçsüz bir Trabzonspor isteyen iktidarın eliyle, onları istediği şekilde yönetiliyor ve ayrıca Trabzon halkı da bu adaletsizliğe doğrudan yada dolaylı yoldan katkı yapan, göz yuman siyasilere ve onların temsil ettiği partiye destek vermeye devam ediyor.Hal böyleyken bu kulüp aydınlığa nasıl kavuşacak?En son Berk tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 22:10.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECGYorum
-
-
Abi takım şampiyonluk yarışındayken Egemen Bjk ile anlaşmamış mıydı?Ben mi yanlış hatırlıyorum?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
TFF seçimlerinde Haluk Ulusoyun fedailiğini yapmıştı iyi hafızan var Gökhan bravo.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum