ben burdayım ve bizde doluyuz ama yetmez artık dayanamıyorum ne anlıyorsanız
Gökhan Koç, İlhan Özmen ve Ender Kuyumcu ile Gündem | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Evet tüm başkanların başkan olmadan evvel ne yaptıkları başkan olduktan sonra nereye yükseldiğiyle alakalı muhabbet dönmüştü 2 kişi hemen göze çarpıyor maalesef.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Zamanında forumda parti ismi geçtiği anda siyasete girmesin diye hemen müdahale edilirdi. Futbol ve siyaset ne hale geldi düşünün artık. Resmen Afyon olarak kullanılıyor bu oyun. Üzülüyorum mütemadiyen.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
Abi Faruk Özak'ın söylediğini Trabzondaki en büyük taraftar grubunun lideri önceden söylemişti.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Bayram değildi,sabah namazı diye hatırlıyorum.
Namaz olayı bu yüzden çok tartışılmıştı,kimse sabah namazına gittiklerine inanmamıştı.Bayram namaza olsa o kadar konuşulmazdı sanırım.Yorum
-
Emre belözoğlu çarparak öldürdüğü adama ''kan parası vererek'' yırtmıştır.
Bunu temizleme işi ise dünya görüşü aynı olan gazeteler tarfından yapılmıştır ; ''Eyüp camiine sabah namazına yetişmek için hızlı gidiyordu istemeden çarptı v.s.''Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Siyaset konuşulmasın demek istemedim ben. Ülkemizde siyasete girmeden futbol konuşmak imkansız hale geldi onu söyledim. Katılıyorum size.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
Şota eli öpülecek adam, gerçekten.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Siyaseti boşverin, benim gibi yapın... Hiçbir mevcut partiye oy vermeyin. Bu ülkede birşeylerin değişmesini istiyorsak, seçmen sayısının yarısı olan 25milyon kişinin boş oy atması gerekir diye düşünüyorum. Bunu bu ülkede görürsem belki bazı şeylerin değişeceğine inanabilirim.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
E normal gayet.Verdiği penaltı belli etmiyor mu adamın niyetini?İlk olarak Atakan tarafından gönderildiŞunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ha gol olmasaydı o zaman anormal olurdu ve tekrarını gerektirirdi!!!En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 22:58.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.Yorum
-
İlk olarak Atakan tarafından gönderildiŞunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hakem üstündeki formayı çıkarda maç 11'e,11 oynansın
En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 22:58.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum